Mercedes-Benz Vito Tourer Select İncelemesi 

0
1887
Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito Tourer Select yeni teknolojileri ve donanımlarıyla oldukça konforlu ve keyifli bir yolculuk deneyimi sunuyor. Sınıfının en kaliteli ve prestijli aracı olan Yeni Vito modern tasarımıyla oldukça zarif görünüyor. Özel olarak tasarlanan arka yolcu bölümü adeta bir mobil ofis işlevi görebiliyor. Geniş ve ferah iç yaşam alanı tüm yolcuların benzersiz bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor. 

Yeni nesil motor teknolojisi ve özel süspansiyon sistemiyle oldukça akıcı ve konforlu sürüş dinamiklerine sahip olan Mercedes-Benz Vito Tourer Select performansıyla sizi etkilemeyi başarıyor. Yumuşak ve seri vites geçişleri sürüş konforunu ciddi ölçüde arttırıyor. Yeni motor seçenekleri düşük yakıt tüketim değerleriyle oldukça ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Konfor ve Teknoloji 

Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito Tourer Select şık ve modern iç yaşam alanıyla oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni nesil ön kokpit oldukça modern ve şık görünüyor. Sınıf standartlarının çok üzerinde malzeme kalitesine sahip olan Yeni Vito kalitesiyle ön plana çıkmayı başarıyor. Sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanlarıyla oldukça güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Sürüş Destek Sistemleriyle Çok Daha Güvenli

Yokuş kalkış desteği aracın özellikle dik yokuşlarda rahat ve kolay bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Siz gaza basana kadar otomatik olarak belirli süre frene basan sistem dik yokuşlarda güvenle ilerlemenizi sağlıyor. Ön ve arkada bulunan viraj denge çubukları aracın keskin dönüşlerde stabil kalmasını sağlayıp oldukça güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yorgunluk asistanı yorulduğunuzu tespit edip en kısa sürede dinlenmeniz için sizi uyarıyor.

Rüzgar savrulma asistanı aracın yanlarından gelen sert rüzgarlara karşı aracın savrulmasını önleyip güvende kalmasını sağlıyor. Özellikle virajlarda aniden değişen rüzgar şiddetine karşı oldukça etkili bir güvenlik sistemi olduğunu belirtmek gerekiyor. Çarpışma önleme asistanı güvenli takip mesafesinin ihlal edildiği durumlarda fren yardımcısı ile birlikte aracın kaza yapmasını engelliyor. Hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı özellikle uzun yolculuklarda oldukça rahat etmeniz ve yolcuğun keyfine varmanızı sağlıyor. Aktif park asistanı ve parktronic aracı güvenle park etmenizi ve kolay bir şekilde park alanından çıkarmanızı sağlıyor.

Mercedes-Benz Vito

Katlanabilir arka koltuklar yaşam alanını ihtiyacınıza göre düzenlemenize olanak sağlıyor. Yüz yüze bakabilir şekilde ayarlanan arka koltuklar uzun yolculuklarınızı çok daha eğlenceli hale getirmenize yardımcı oluyor. Arka yolcu bölümünde bulunan panoramik cam tavan iç mekanın oldukça ferah olmasını sağlıyor. Özellikle uzun yolculuklarda arkadaki yolcuların gökyüzünü seyredip yolculuğun keyfini çıkarmasını sağlıyor. Adaptif havalı süspansiyon sistemi her koşulda maksimum konfor sunuyor. Sınıfındaki diğer rakiplerine kıyasla çok daha rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimlemenizi sağlıyor. 

Şık ve modern direksiyon oldukça net tepkiler verip her an kolay manevra yapmanızı sağlıyor. Direksiyon üzerinde bulunan kumandalar aracılığıyla aracın multimedya sistemi ve yol bilgisayarı kolayca kontrol edilebiliyor. 

Mercedes-Benz Vito Tourer Select Motor Seçenekleri 

Mercedes-Benz Vito

Yeni Mercedes-Benz Vito Tourer Select modelinde farklı güçlerde birçok motor seçeneği bulunuyor. Ülkemizde satışta bulunan iki farklı motor seçeneğine bir göz atalım 

114 CDI 

Motor seçenekleri arasında başlangıç versiyonu olan 2.0 litrelik dizel motor 136 PS güç ve 330 NM tork üretiyor. 9 ileri otomatik şanzımana sahip olan Yeni Vito 114 CDI şehir içinde 6,8 litre, şehir dışında 5,7 litre ve karma kullanımda ortalama 6,1 litre yakıt tüketiyor. 

124 CDI 

Mevcut motor seçenekleri arasında en güçlü versiyon olan 124 CDI modeli 237 PS güç ve 500 NM tork üretiyor. 9 ileri otomatik 9G-TRONIC şanzımana sahip olan Mercedes-Benz Vito Tourer Select 124 CDI performansıyla ön plana çıkıyor. Şehir içi kullanımlarda 6,9 litre ve şehir dışı kullanımlarda 5,8 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan 124 CDI karışık kullanımda ortalama 6,2 litre yakıt tüketiyor.

Mercedes-Benz Vito Tourer Select Fiyatları 

Mercedes-Benz Vito Tourer Select 463.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bir ticari araçtan çok daha fazlası sunan Yeni Vito teknolojileri ve donanımlarıyla son derece konforlu bir yolculuk deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

Sıfır KM İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here