Mercedes-Maybach Edition 100; olağanüstü bir S-sınıfıdır. Ünlü otomotiv markasının, Maybach modelinin yıldönümünü kutlamak için Mercedes-Maybach Edition 100’ü piyasaya sürdü. Maybach Edition 100 modelinden 100. yıla özel sadece 100 adet üretim yapılacak.

Maybach’ın 100. yıl dönümünü kutlayacak olan mevcut S-Serisi’ni temel alan yeni sınırlı sayıda bir modeldir. Bu yeni model, iki tonlu Cirrus Silver ve Nautical Blue boyasında gelecek. Bunun yanı sıra MANUFAKTUR Kristal Beyazı/Gümüş Gri İnci renginde özel bir deri iç mekana sahiptir. Dış kısım ayrıca C sütununda, saklama bölmelerinde ve poyra kapaklarında “Edition 100” yazısı ve arması ile süslenmiştir. Maybach Edition 100, anahtarları ve kağıtları saklamak için bir araba kılıfı ve el yapımı deri çanta ile gelir. Diğer özellikler arasında Burmester 4D surround ses sistemi en iyi müzik deneyimini sunar. Ayrıca araçtaki baş ve masaj koltuğu işlevleri de konforu sağlamaya devam ediyor. Ve tabii ki kaputun altında 621 beygir gücünde bir V12 motor yer alıyor.

Mercedes-Maybach Edition 100; Olağanüstü Bir S-Sınıfı

Mercedes-Maybach, şirketin birçok kuruluş öyküsünden birinin yıldönümünü kutlamak için gerçekten inanılmaz bir limuzin yaptı. Mercedes-Maybach, 100. yaş gününü, nerede yaşarsanız yaşayın, son derece nadir görülen S-Serisi’nin daha şık bir versiyonuyla kutluyor. Uygun şekilde Edition 100 olarak adlandırılan V12 motorlu lüks sedan dünya çapında 100 adet ile sınırlıdır.

Mercedes-Maybach Edition 100; Olağanüstü Bir S-Sınıfı

Maybach, 1909 yılında bir endüstriyel motor üreticisi olarak kuruldu. Marka ilk olarak 1912’de Maybach adını aldı ve ardından 1919 yılında bir araba geliştirmeye başladı. Ancak tam 1921’de ilk üretim arabasını tanıttı. Fakat 1940 yılında araba üreticisi olarak kapatıldı. 1960 yılında ise Daimler tarafından satın alındı. 1997’de yeni ultra lüks üretici, 2002’de yeni bir marka olarak ilk otomobillerini sattı. Ardından 2015 yılında bir alt marka olarak Mercedes’e geri döndü. Mercedes-Maybach’ın modern enkarnasyonu, her ne sebeple olursa olsun, bu üretim otomobilinin tanıtımını izledi. 2021’in markanın yüzüncü yıldönümü olduğunu belirlemek için tarih. Kutlama şüpheli olabilir, ancak onu onurlandıran araba ile tartışmak zor.

Mercedes-Maybach S-Class Series 100

Bir otomobil olarak Mercedes-Maybach S-Class Series 100, mevcut V-12 motorlu Mercedes-Maybach S680’den daha özel değil. Ancak bu arabanın özel bir versiyonunu hala özel bir lüks otomobil yapıyor. Çünkü bu lüks araba, mevcut S-Sınıfı’nı temelden ödün vermeden Rolls-Royce ve Bentley’deki ultra lüks rekabet standardına getirmek için tasarlanmış aşırılığın unutulmaz bir anıtıdır. Otomobil yeni Edition 100 ile en son teknolojiye olan bağlılığını gösterdi. Ve markanın yüksek teknolojiyi uygulama stilini ifade ediyor. 100 Serisi, belirgin bir mavi ve gümüş olmak üzere iki farklı tonda (özellikle Cirrus Silver ve Nautical Blue) gelir. Ve ayrıca bu otomobilin Maybach’ın üçüncü en önemli kuruluş yıldönümüyle bağlantısını belirtmek için birkaç hatıra plaketi içerir.

Mercedes-Maybach Edition 100; Olağanüstü Bir S-Sınıfı

Beklenen göstergelerin hepsi orada. Bunlar, C sütunlarında, kapı eşiklerinde ve iç mekanın diğer parçalarında parlar. Ve ayrıca jant kapaklarında “Edition 100” rozetleri mevcut. Maybach, ışıltıyı ve tüm koşulları hafife alan standart Mercedes-Maybach malzemesinden üretilmiştir. Bu, örneğin bir Rolls-Royce Phantom kadar heybetli, etkileyici şekilde gösterişli bir araçtır.

Bunun dışında ve bazı uygun ısmarlama aksesuarları en iyi şekilde bulunduruyor. Tabi bu zaten bildiğiniz Mercedes-Maybach S-Serisi.

Mercedes-Maybach, dört veya beş şirket yapısını önce ilk kez bir üretim otomobilini satışa sunmasının yüzüncü yıldönümünü kutluyor. Ve ayrıca “Maybach the Peak” koleksiyonundaki bir dizi lisanslı lüks ürün için de ilham kaynağı olacağını söylüyor. Teklifler arasında prestijli bir gümüş üreticisinden elmas kaplı bir dolma kalem ve bir dizi şampanya flütleri yer alıyor. Bu nedenle Maybach markasının yakın zamanda yön değiştirmesini beklemeyin. Yine de, bu özel ürünleri son anda aldığınızdan emin olun. Otomobil üretimi ve hedeflerini tekrar değiştirmedikleri sürece, Maybach’ın sadece üç yüzüncü kuruluş yıl dönümü kaldı.

Mercedes-Maybach Edition 100; Olağanüstü Bir S-Sınıfı

Mercedes-Maybach Edition 100 Satın Alırsanız

Maybach, her Edition 100’ü bir araba kılıfı ve anahtarları veya kağıtları saklamak için el yapımı, deri döşemeli bir çanta ile gönderecek. Markanın ortakları da kutlamaya katılıyor. Örneğin Maybach Icons of Luxury, sınırlı sayıda elmas işlemeli bir dolma kalem çıkaracak.

S-Class Edition 100 teslimatlarının 2022’nin ilk yarısında başlaması planlanıyor. Fiyatlandırma da henüz açıklanmadı, ancak bunun bir pazarlık olmasını beklemeyin.  Maybach markalı S-Serisinin Türkiye 2021 fiyatı şuan için 6.038.300 TL ‘dir. Bu özel üretim Maybach Edition 100 fiyatının da bundan daha ucuz olmayacağını söyleyebiliriz.

Sıfır Km Mercedes-Benz Maybach İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here