Mercedes Noel Kazakları yaklaşan noel hazırlıkları kapsamında dikkat çekti. Araçların gövdesine giydirilen kazaklar ile komik görünmek yerine farklı bir karakter ve asalet kazana araçlar kalitesinden bir kez daha ödün vermedi.

Mercedes Noel Kazakları

2020 son zamanların en kötü yıllarından biri olmuştur, ama insan ruhu hala son on bir ay içinde zorluklarla mücadele anlamında daha sağlam ve emin adımlar atarak bu zorlu sürecin üstesinden gelmek konusunda iyi işler başarıyor. Bu alanda sürekli pozitif kalmak hem insan sağlığı için hem de mutlu bir yaşam için olmazsa olmazlar arasında.

Mercedes Noel Kazakları

Otomobil üreticileri de bu alanda yüz güldürmek adına çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Yılbaşının da yaklaşmasıyla Noel hazırlıklarını sürdürenlere  Noel pazarlama kampanyaları ile dikkat çekmeye çalışıyorlar. Mercedes Noel Kazakları da bunlardan bir tanesi.

Mercedes Noel Kazakları Harika Görünüyor

Mercedes-Benz ve Mercedes-AMG yaptığı kampanya ile birkaç kıkırdama ve bulanık duygular ile markayı şirin bir şekilde müşterilere sundu. Üretici G-Class Wagon gibi en ikonik arabalardan birini ve Mercedes-AMG GT’sini klasik çirkin, Noel kazak tasarımları giydirdi. Mercedes Noel Kazakları yine de ilgi çekici durdu.

Herkes çok uzaktan bile çirkin bir Noel kazağı tanıyabilir ve dışlanmış olmanın gerekçesini Noel kazağının olduğunu çok iyi bilir. Çünkü Noel kazakları çok komik görünür. Ancak bu sadece insanlarda geçerli bir algı olabilir. Bu desenler aslında Trendsetters arasında popülerlik kazanmıştır.

Mercedes-Benz son zamanlarda sosyal medya platformları için iki festival için makinelerini yayınladı ve Alman üretici beklenmedik bir şekilde neşeli bir hareket akımı olarak geliyor. Şirket ayrıca Youtube’da Crash Tales Serisi ile bazı sürücüler arasında etkili bir etkileşim sağlamaktadır. G-Class, ciddi ve yetenekli off-road makine olmasına rağmen burada noel kazakları ile komik birşekilde katlanmış bir ambalaj kağıdı gibi görünüyor.

Mercedes Noel Kazakları

Öte yandan Mercedes-AMG GT Noel kazakları ile biraz daha çağdaş hissettiriyor. Kırmızı bir bere ve 1980’lerde kayak gözlükleri giyen bir baba gibi görünen otomobiller, Noel özellikleri arasında bulunan tuhaf pembe, beyaz kırmızı ve turuncu renk düzeni için hiç de fena görünmüyor.

Mercedes Noel Kazakları

Mercedes-Benz, müşterilerin bu funky tasarımlar ile sarılmış arabaları satın almasının mümkün olmadığını söyledi. Ama bizce bu farklı arabaları kimse kaçırmak istemez.

Müşteriler kampanya için sosyal medya mesajları ile bu festival sezonunda sağlıklı ve mutlu kalmak için yürekten mesajlar ile eşlik etti. Mercedes-Benz önümüzdeki birkaç hafta içinde bu serin ve renkli tasarımları daha serbest bırakmayı vaat ediyor. Eğer Mercedes böyle bir şeyi gerçekten düşünüyorsa bizce görmenin bir sakıncası olmaz. Örneğin 2021 Mercedes-AMG GT Siyah serisi Rudolph Kırmızı Burunlu Ren Geyiği gibi giyinmiş ve bu çok eğlenceli görünüyor.

İkinci El Otomobil İlanları

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here