Ana Sayfa Genel Michelin’den yüksek performans lastiği

Michelin’den yüksek performans lastiği

0
1181

Markanın yüksek performans lastiği satışa çıktı

Michelin’in temel stratejisi ‘Michelin Total Performance’ sayesinde geliştirdiği yeni yüksek performans lastiği Pilot Sport 4, yollarda yerini aldı. Spor otomobillerde sürüş keyfi, performans ve güvenliği bir arada sunan yeni MICHELIN Pilot Sport 4  teknolojisi, özgün sırt deseni ve bileşenindeki malzemeler ile hem kuru hem de ıslak zeminde alışılmışın dışında bir deneyim sunacak. .

 

Dynamic Response teknolojisi

 

Michelin’in yüzyılı aşkın tecrübesi ve motorsporları alanındaki deneyimi sayesinde geliştirilen Sport 4, yol ile daha fazla temas alanı sağlayarak sürücülerin performansını geliştirirken; “Dynamic Response” teknolojisi ile de direksiyon hareketlerinin yola en iyi şekilde aktarılmasını sağlıyor. Virajlarda ve yüksek hızla seyir ederken dahi yol ile temasın kaybolmasına izin vermeyen lastikler, yapısındaki bileşenlerin etkisi ile sürücülere direksiyonda mükemmel bir hâkimiyet sunuyor.

 

Yakıt tasarrufu var

 

Bileşiğindeki işlevsel elastromerler ve silika sayesinde homojen yapısıyla yüksek performans sunan Pilot Sport 4, geniş ve derin kanalları ile su tahliyesini güvenle sağlayarak lastik ömrünü uzatıyor. Yüksek yakıt tasarrufu ile de yüksek performans lastikleri segmentinde fark yaratan  Pilot Sport 4,aynı kategorideki lastiklere göre yüzde 3 daha az yakıt tüketerek, set olarak kullanıldığında, ömrü boyunca bir lastik fiyatı kadar tasarruf sağlıyor.

 

HENÜZ YORUM YOK