Motul’dan Kış Paketi Kazanan Talihli Belli Oldu!

Motul’dan kış paketi çekilişimizi kazanan talihli 22 Şubat Pazartesi günü belli oldu.  İşte yoğun ilgi gören çekilişimizin kazananı!

Motul'dan Kış Paketi

Kazanan takipçimizin iletişim bilgilerini Instagram hesabımızdan DM (özel mesaj) yoluyla bize ulaştırmasını rica ederiz. Gelecek yarışmalarımıza katılmak ve Instagram hesabımızı takip etmek için hemen tıklayın.

Çekiliş Kazanan

Çekiliş Kuralları

  1. Çekiliş, arabam.com’un resmi Instagram hesabı olan @arabamcom üzerinden düzenlenecek ve 16.02.2021’de başlayacaktır.
  2. arabam.com Instagram hesabında 16.02.2021 tarihinde saat 18:00’de başlayıp, 21.02.2021 saat 23:59’a kadar sürecek yarışmada; arabam.com Instagram hesabını takip ederek, Motul çekiliş postunun altına arkadaşlarını etiketleyerek doğru cevabı yorum atan kullanıcılar arasından yarışmayı kazanan 1 kişiye Motul’dan kış paketi (antifiriz ve lastik tamir spreyi) hediye olarak verilecektir. Yarışmaya katılan ve yarışma postunun altına etiketlenen arkadaşların @arabam.com Instagram hesabını ve @motultr Instagram hesabını takip etmesi gerekmektedir.
  3. Yarışma postunun altına etiketlenen arkadaşların da arabam.com instagram hesabını takip etmesi gerekmektedir.
  4. Sonuçlar 22 Şubat Pazartesi günü gün içerisinde, arabam.com blog ve Instagram hesabı üzerinden açıklanacaktır.
  5. 21.02.2021 Pazartesi günü saat 23:59’dan sonra paylaşım yapanlar, yarışmaya katılmış sayılmazlar.
  6. Yarışmaya katılan kullanıcıların katılımının geçerli olabilmesi için arabam.com’un resmi Instagram hesabı olan @arabamcom’u ve @Motultr Instagram hesabının takip edilmesi gerekmektedir.
  7. Yarışmaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.
  8. Bir kullanıcı yarışmaya dilediği kadar farklı bir yorumla katılım sağlayabilir. Aynı yorumla tekrar katılım sağlayamaz.
  9. Kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflarda ve yorumlarda, genel ahlaka aykırı olan, hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz olanlar ile 3. kişiler ve/veya markalar hakkında hakaret, küfür, aşağılayıcı veya karalayıcı unsurlar içeren uygunsuz yorumlar kaldırılabilir. Bu tür yorumları atan kullanıcıların, ödül kazanmış olsalar dahi, yöneticiler tarafından ödül hakları süresiz olarak herhangi bir bildirim yapılmaksızın ellerinden alınabilir.
  10. Yarışmaya, 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılsalar dahi, ödül kazanamazlar.
  11. Gerekli görüldüğü takdirde, yarışmaya katılan tüm katılımcıların kimlik ibraz etmesi zorunludur.
  12. Katılımcılar kişisel bilgilerinin tamamının doğru olduğunu kabul ve taahhüt ederler. Hatalı bilgi verilmesi durumunda katılımcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar.
  13. Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya arabam.com kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından arabam.com’un herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
  14. Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahi, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, arabam.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.
  15. Çekiliş kapsamında kazanılan herhangi bir hediye, nakde çevrilemez, başka bir kişiye devredilemez, hediyenin parasal karşılığı istenemez.
  16. Çekiliş kapsamında paylaşılan tüm yorumların kullanım hakkı arabam.com’a aittir. Çekilişe katılan tüm kullanıcılar fotoğraflarının ve yorumlarının arabam.com tarafından farklı mecralarda kullanılabileceğini baştan kabul etmiş sayılırlar.
  17. arabam.com çekiliş boyunca, yarışma gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan hediye kazandığı tespit etmesi durumunda ilgili kullanıcının kazandığı hediyeyi hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.
  18. Belirtilen kurallar çerçevesinde çekilişe katılan her katılımcı, çekiliş ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
  19. arabam.com, çekiliş katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıran profilleri eleme ve dilediğini seçme hakkına sahiptir.
  20. arabam.com çekilişin kurallarında dilediği zaman değişiklik yapma, çekilişi durdurma veya süresini uzatma hakkına sahiptir.
  21. Çekilişin tüm hakları arabam.com’da saklıdır.
  22. Çekilişe katılan herkes, yukarıda yer alan şartları kabul etmiş sayılır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here