MR Cihazlı Ekspertiz Nedir?

0
254
Yeni nesil ekspertiz yöntemi

İkinci el araç satın almak isteyenler için ekspertiz oldukça önemlidir. Çünkü sürücüler ağır kazalı veya kazalı araç satın almak istemiyor. Kazalı araç tespiti yapmak için çok sayıda yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlerin bazıları deneme yanılma ile bulunmuş geleneksel yöntemlerdir. Bazıları ise tramer sorgulaması gibi teknolojiye ve arşivlemeye dayalı yöntemler. Fakat hiçbiri tam olarak sonuç vermiyor.

Ekspertiz Hizmetinin Önemi

İkinci el araç alırken ekspertize neden gidilmeliHasarlı araç satıcıları, bir yolunu bulup araçlarını kazasız olarak gösterebilmektedirler. Bu noktada ekspertiz hizmeti devreye girmektedir. Aracın kazalı olup olmadığı konusunda daha doyurucu bir bilgi edinebilmekteyiz. Değişen teknolojiyle birlikte artık bu ekspertiz hizmeti daha da üst seviyelere taşınıyor. Tabiri caizse araçların mr’ı çekiliyor. Araç hakkında çok detaylı bilgiler elde edebilmekteyiz. Biz de bu konumuzda, mr cihazlı oto ekspertiz nedir ve nasıl yapılır konularına değineceğiz. Gelin hep birlikte mr cihazlı oto ekspertiz nedir, bir göz atalım.

Bu ekspertiz sisteminden sonra araç satıcılarının yalan söylemesi pek mümkün olmuyor. Çünkü sistem aracın bütün durumunu tüm detaylarıyla olarak ortaya çıkarıyor. Ayrıca doğruluk payı, uzmanlar tarafından %100 olarak test edilip onaylanmış durumda.

İkinci el otomobil almak isteyenler, mr cihazlı oto ekspertiz hizmetinden yararlanmak ve böylelikle kesin bilgilere ulaşmak istiyor. Dolayısıyla ekspertiz nasıl yapılır, mr cihazlı ekspertiz nedir soruları fazlasıyla merak edilen konuların arasında yer alıyor.

MR Cihazlı Ekspertiz

Yeni nesil ekspertiz yöntemiİkinci el araç alım satımlarında, aracın hasarlı olup olmadığını anlamak için ekspertiz yaptırılmaktaydı. MR cihazlı oto ekspertiz ise bu işlemin daha çok daha teknolojik ve gelişmiş hali.

Bu ekspertiz teknolojisi, aktif ısı dalgalarının geri dönmesiyle aracın hasarlı olup olmadığını anlamaktadır. Aktif ısı dalgaları aracılığıyla otomobilde boya, macun, vernik gibi işlemlerin olup olmadığını sistem üzerinden açıklamakta. Ayrıca bu ölçümleri raporlayıp arşivleyen bir hizmet sunuyor.

Hayat kurtarıcı olan bu mr cihazlı oto ekspertiz aracı, yüksek hassasiyet oranı ile çalışmaktadır. Uzmanlar sonuçların doğruluk oranının %100 olduğu şeklinde açıklamalar sunuyor.

Bir nevi otomobillerin mr’ını çeken makine, oldukça güvenilir veriler vermektedir. Birçok ikinci el otomobil alıcısı, bu yöntemi tercih etmeye başlamıştır. Ayrıca sunulan rapor uluslararası standartlara sahiptir.

Sunulan mr oto ekspertiz raporu, yapılan firmaya göre değişim göstermemekte. Ekspertiz işlemi, tamamen otonom bir sistem tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle tarafsız ve uluslararası standartlara uygun bir hizmet sağlamaktadır.

İkinci el otomobil bakarken kazalı araç satın almamak adına, üretilen bu cihaz tamamiyle yeni bir yöntem. Sürücüler bu yöntem sayesinde hasarlı araçları satın almanın yaratacağı maliyetlerden kurtulmakta ve araçta söylenenin haricinde bir durum olsa bile raporlayıp gösterebilmektedir.

Sıfır KM Araçlar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here