Hem station wagon hem de hatchback versiyonlarıyla piyasaya çıkan hibrit model Opel Astra GSe görücüye çıktı. Bu modelle birlikte önceden sinyalleri verilen GSe logosu da geri dönmüş oldu. Bu logonun açılımı ise normalde ‘Grand Sport Einspritzung’ idi. Fakat artık sadece elektrikli ve hibrit modellerde kullanılacak olması ile birlikte ‘Grand Sport Electric’ olarak değiştirildi. Ayrıca bu durum markanın 2028’de tamamen elektrikli olma taahhüdünü de destekler cinsten. Bu amblemin ilk sahibi ise yeni Astra oldu. Model ile ilgili tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Opel Astra GSe Eskisinden Çok Daha Güçlü

İlk olarak modelin station wagon ve hatchback gövde tiplerinde piyasaya çıkacağını hatırlatalım. Ayrıca model şarj edilebilir bir hibrit otomobil olacak. Modelin sahip olduğu 230 bg güç ve 360 Nm tork ise adeta eski versiyonuna nispet yapıyor. Bu sayede Astra, artık eskisinden çok daha güçlü. Modelin kaputunun altında ise 1.6 litrelik benzinli motor, gücünü 12.4 kWh’lik bataryadan alan bir elektrikli motor ile harmanlanmış durumda. Ayrıca bu hibrit motor, 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ile eşleşmiş vaziyette. Bunlarla birlikte yeni Opel Astra GSe, otobanda çok daha güçlü ve sağlam yol alacağa benziyor.

Yeni Astra Yere Daha Yakın

Evet yanlış duymadınız. Yeni Opel Astra GSe, yere eskisine göre daha yakın. Çünkü GSe rozeti modelleri sadece teknik anlamda etkilemiyor. Yeni rozeti ile model yere 10 mm daha yakın olacak. Ayrıca modele eklenen yeni süspansiyonlar ile direksiyon tepki süresi de oldukça düşecek. Diğer yandan yeni nesil Opel Astra, markanın “cesur ve saf” stil felsefesini ifade ediyor. GSe’nin unsurları otomobile daha da iddialı bir görünüm kazandırmış diyebiliriz. Özellikle 18″ alaşım jant tasarımı ve ön tampon ile bagaj kapağında bulunan GSe logosu da modele çok ayrı bir hava katmış. Ayrıca kabinde bulunan Alcantara kaplı ön koltuklar, sportif tutkuları için biçilmiş kaftan. Kısaca GSe rozeti, yeni açılımındaki Grand Sport Electric ifadesini Opel Astra GSe modeline taşımış diyebiliriz.

Satılık Tüm Opel Astra İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here