Opel Zafira-e Crosscamp Flex Tanıtıldı

0
398
Opel Zafira-e Crosscamp Flex önden görünüm yolda

Kamp severlerin dikkatine; yeni Opel Zafira-e Crosscamp Flex tanıtıldı. Günümüzde insanlar şehir hayatından sıkılıp doğaya yönelmeye başladılar. Bu durum ise araba şirketlerinin de radarına girdi. Bu bağlamda bir çok araba şirketi camper model araçlarını piyasaya sürmeye başladı. Bu kafileye en son dahil olanlardan birisi ise Opel oldu. Şirket, Opel Zafira-e Life’ın camper versiyonu Crosscamp Flex’i duyurdu. Buna göre araç, 26 Ağustos – 6 Eylül tarihleri ​​arasında Almanya’nın Düsseldorf kentindeki Caravan Salon’da sergilenecek. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Yüzde Yüz Elektrikli Opel Zafira-e Crosscamp Flex

Şirket, yeni modeli Zafira-e Crosscamp Flex’i duyurdu. Dört kişinin rahatlıkla konaklayabileceği bir kamp aracı olan Zafira-e Crosscamp Flex 2023 yılından itibaren satışa çıkacak. Model, bir çift 180 derece dönebilen ön koltuk, çift kişilik yatağa dönüşen bir arka sıra ve ekstra çift kişilik yataklı yükselen bir tavan ile piyasaya çıktı. Ayrıca aracın mini mutfağı da mevcut. Mutfakta ise bir gazlı ocak, bir lavabo, bir soğutma kutusu ve depolama için dolapların yanı sıra içme suyu ve atık su için ayrı kaplar mevcut.

Yeni Opel Zafira-e Crosscamp Flex, Zafira-e Life’da olduğu gibi, 134 hp (100 kW / 136 PS) ve 260 Nm tork üreten öne monte edilmiş bir elektrikli motora sahip. Ayrıca modelde bulunan 75 kWh’lik batarya 100 kW hızlı şarjı destekliyor. Pilin yüzde 80’e kadar şarj olma süresi ise 48 dakika. Diğer yandan ise model 322 km’lik bir menzile sahip. Ayrıca elektrikli Zafira tabanlı araçta eşyaların elektrik ihtiyacı için de 95 Amperlik bir pil mevcut. Modelin fiyatı ile ilgili olarak ise şu anlık bir bilgi mevcut değil. Fakat genel tahmine göre modelin 45.925 dolar civarında bir etiket fiyatına sahip olması bekleniyor.

 

Satılık Tüm Opel İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here