Ana Sayfa Danışman Otomobil Parçalarından Yapılan Dekorlar

Otomobil Parçalarından Yapılan Dekorlar

0
1173

Otomobiller birçoğumuzun günlük hayatta kullandığı ulaşım araçlarıdır. Ancak otomobil severler için ulaşım aracı dışında hobi ve tutku olarak da görülmektedir. Peki ya otomobil parçalarından yapılmış dekorlar? Otomobil parçalarından oldukça ilginç dekorlar oluşturulabiliyor. Yazımızın devamında yapılmış olan örnek dekorlardan bahsedeceğiz.

Otomobil Parçalarından Yapılan Dekorlar

Otomobil tutkunlarına alınabilecek hediyeler arasında ilk sırada yer alan otomobil parçalarından yapılan dekorlar, ofis ve odalara oldukça yakışmaktadır.

Pistondan Yapılmış Saat

Otomobil motorlarında bulunan pistonlara bazı işlemler yapılarak saat oluşturulabiliyor. Masa üzerinde kullanılabilen ve oldukça ilginç bir görünüme sahip olan Piston saatler istenilen renkte bulunabiliyor.

Motor Bloğundan Yapılmış Masa

Araçlarımızın motorları zaman zaman arıza yapabilir. Bir araç sahibinin başına gelebilecek en kötü şey belki de motor bloğunun hasar almasıdır. Hasar alan motor bloğu değiştirilmesi gerekir. Eski motor bloğu üzerinde güzel bir çalışma yaparak güzel bir masa oluşturabilirsiniz. Ofisinize çok yakışacak olan bu çalışma ile oldukça ilgi çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Debriyaj Balatası Saat

Debriyaj balatasının motordaki görevi ayırma işlemi sonucunda kavrama yapmaktır. Zamanla deformasyona uğrayan parçalardan biridir. Deformasyona uğradığında değişimi gerekir. Debriyaj balatasından yapılmış bir saat duvarınıza çok yakışacaktır.

Bujiden Açacak

Bujinin motordaki görevi ateşleme yapmaktır. Ancak görselde gördüğünüz bujinin görevi şişe açmaktır. Oldukça garip bir fikir.

Masa Lambası

Oldukça şık bir tasarıma sahip masa lambası, yağ filtresi ve pistonun kombinasyonuyla oluşturulmuştur. Ayrıca kalemlik olarak da kullanılabilmektedir.

Lamba

Otomobil yayı içerisine çekilmiş tel ile tasarlanmış lamba oldukça güzel gözükmektedir. Bu tarz eşyalarla odanıza yeni bir atmosfer kazandırabilirsiniz.

Range Rover Masaya Ne Dersiniz?

Range Rover, tasarımlı bu masa ile ofisinize çok farklı bir hava katabilirsiniz. Ancak kaput ve çamurluklar da olsa çok daha güzel olabilir kanaatindeyim.

Chevrolet Kamyonetten Çocuk Odası Tasarımı

Chevrolet kamyonetten yapılmış yatak konsepti oldukça hoş gözükmektedir. Belki de bir çocuğa otomobil sevgisini aşılamanın en iyi yoludur.

Hurda otomobil parçalarını bu şekilde değerlendirmek onları bir eşya olarak görmekten ziyade bir otomobil üzerinde kullanılmış ve belki de uzun yollar gitmiş bir parça olduğu için daha fazla değer vermenizi sağlamaktadır.

2.El Otomobil İlanları

HENÜZ YORUM YOK