Peugoet Partner 4×4 Dangel’e En İyi Van Ödülü

0
1177
peugoet-partner
peugoet-partner

Peugoet Partner Dangel’in ödüle layık görülmesinde birçok neden var. Çok az model “arazi” yeteneklerine, rahat bir sürücü koltuğuna ve son teknoloji ürünü güvenlik sistemlerine sahiptir. Peugoet kodlarını sarsıyor ve bu avantajları işletmeler için benzersiz ve çekici bir teklifle sunuyor. Bu çok yönlü araç, Litvanyalı ticari araç uzmanlarının beğenisini kazanan yeni Peugoet Partner 4X4 Dangel’dir. Eylül ortasında Litvanya’da gerçekleştirilen “Ticari Araçlar 2020” ödül töreninde bu model “En İyi Kargo Van” seçildi.

Paugoet Partner Dangel Neler Sunuyor?

PEUGEOT-partner-dangel
PEUGEOT-partner-dangel

Jüri üyeleri, Peugoet Partner 4X4 DANGEL’in elektrik şebekesinin bakımı, gaz veya kamu hizmetleri (polis veya ordu) konusunda uzmanlaşmış şirketler için ideal bir model olduğunu vurguladı. Kargo alanı olağandışı yükler içerebilir. Araç, kötü yolların ve hatta “arazi” rotalarının üstesinden gelebilirken, sürücüsü mükemmel konforun keyfini çıkarıyor. Dört tekerlekten çekişli versiyon, en yeni nesil PEUGEOT sürüş yardımlarını sunar. Dolayısıyla bu modelde acil durum fren yardımı, uyarlanabilir hız sabitleyici, uzun farların otomatik geçişi ve sürücü yorgunluk detektörü bulunur.

Peugoet Partner Yüksek Ama Kararlı

PEUGEOT
PEUGEOT

En iyi ticari araç seçimi yarışmasının jüri üyesi Jurgis Paplaitis, DANGEL tarafından hazırlanan PEUGEOT PARTNER’in özel bir model olduğunu vurguladı. Sınırlı bir kayma diferansiyeli olarak görev yapan viskoz bir kuplör ile çalışan dört tekerlekten çekiş ile donatılmıştır.

Ön tekerlekler döndüğünde, hidrolik mekanizma şanzımanı önde kilitler ve tork arka tekerleklere iletilir. Klasik bir sistemdir. »Jurgis Paplaitis dedi.

Sürücü üç şanzıman modu arasından seçim yapabilir: iki tekerlekten çekiş, otomatik (tork gerektiğinde arka aksa iletilir) ve sürekli dört tekerlekten çekiş.

Jüri üyesi ve aynı zamanda kaporta dönüşümlerinden sorumlu şirketin satış direktörü Karolis Simkus’a göre, PEUGEOT PARTNER 4X4 DANGEL, bu yılki ticari araç seçiminde bir sürpriz yarattı. Pick-Ups ile rekabet edebileceğine inandığı modelin off-road yeteneklerini takdir etti. Yerden yüksekliği 205 mm ve diferansiyel kilitleme sistemi bu minibüsü gerçek bir bayi yapıyor.

“Böyle bir minibüsün ağırlığı, herhangi bir Pick-Up’ınkinden önemli ölçüde daha az. Bu minibüs ayrıca özel lastiklerle donatılmıştır. Bu nedenle, ikisinden hangisinin kötü yollarla daha iyi yüzleşebileceğini veya hangisinin ambarın içindeki 300 kiloluk ek bir yük ile arazide daha rahat olacağını sorabiliriz.” dedi Karolis Simkus.

Sürücüler İçin Daha Çekici

en-iyi-van
en-iyi-van

Testler sırasında Simkus’u en çok şaşırtan şey PEUGEOT’un kararlılığıydı. Model, görsel olarak standart versiyonundan daha uzun olmasına rağmen, herhangi bir vücut dönüşü yaşamadı. Ticari araçlarda uzman olan Simkus, gemideki gürültüden endişeliydi, ancak daha sonra kabindeki sessizlik tarafından aldanmadı.

“Bu Fransız şirketi (DANGEL) uzun yıllardır genişletilmiş kapasitelere sahip modeller hazırlıyor. Profesyonelliği ile tanınmaktadır ”diyor Karolis Simkus

2.El Van’lar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here