Porsche 911 All Terrain: Singer Şirketinden Yeni Ralli Yıldızı

0
1397
Porche 911 All-Terrain Singer Şirketinden Yeni Ralli Yıldızı

Porche 911 All Terrain: Singer Şirketinden Yeni Ralli Yıldızı

Tasarımları ile ünlenen Singer şirketi, yeni bir Posche tasarımıyla karşımızda, Porsche 911 All Terrain. Porsche 911’e yapılan güncellemelerle aracı tam bir arazi ralli aracına dönüştüren Singer, yine incelikli detayları ve özenli çalışmasıyla gündemde.

Porsche 911 All Terrain “Competition Study”

Singer şirketi, “All-Terrain Competition Study” çalışmasıyla Porsche 911’i yeniden dizayn etti. Adından da anlaşılacağı üzere her türlü arazi koşulunda rekabet edebilecek bir biçime getirilen Porsche 911, ilginç detaylarıyla göze çarpıyor. Bir ralli aracı olarak dizayn edilen Porsche 911 All-Terrain’in tasarımının arkasındaki imza ise ünlü tasarımcı Richard Tuthill’e ait.

Güçlendirilmiş süspansiyonlarıyla yerden bir hayli yükseltilmiş olan Porsche 911, her türlü arazi koşuluna uyum sağlayabilecek, büyük lastikler üzerinde duruyor. 1990 model 964 Porsche 911 aracının üzerine uygulanan tasarım 3.6 litrelik 450 beygir gücünde bir motora sahip. Sıralı şanzıman sistemiyle donatılmış bu araç adeta bir canavar. Güvenlik önlemleri için de içerisinde karbon fiber gövde parçaları ve parçaları değiştirilebilen bir roll cage bulunduruyor. Aracın içi ise günümüz koşullarına uygun olarak modernize edilmiş durumda. Tüm parçaları FIA tarafından onaylanan bu aracın fiyatı ise belirsiz. Yani isteğe bağlı olarak bir üretim gerçekleştirilecek gibi duruyor. Yakın zamanda özel yarışlarda kullanılıp kullanılmayacağı ise merak konusu.

Singer Vehicle Desing

Singer Vehicle Desing, Porsche 911’ler üzerinde tasarım olarak yoğunlaşmış ve bu araçları modifiye eden bir Amerikan şirketidir. İngiliz rock grubu Catherine Wheel’in eski üyesi Rob Dickinson tarafından Los Angeles, California’da kurulmuştur. Şirketin sloganı ise en küçük ayrıntıların bile önemli olduğunun altını çizen ve hiçbir şeyin gözden kaçırılmaması gerektiğini belirten “Her Şey Önemlidir!” sloganıdır. Şirket yakın zamanda kol saati de satmaya başlamıştır.

Singer Vehicle Desing şirketi tarafından yeniden tasarlanan bir Porsche 911’in fiyatı ise 475.000 $’dan başlamaktadır. Bu fiyat size uçuk geldiyse en pahalı tasarımlarının 1.8 milyon $’a kadar çıktığını göz önünde bulundurun. Şimdilik, bu yeniden tasarlanan Porsche 911 All-Terrain modelinin herhangi bir fiyat etiketi mevcut değil. Siparişe bağlı olarak üretilecek olan bu modelin parçalarını ayrı ayrı da sipariş etmek mümkün. Siz bu yeniden dizayn edilmiş Porsche 911 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here