Porsche 911 Turbo Green Edition modeli hakkında tüm detayları ve özelliklerini bu yazımızda sizler için derledik.

Porsche 911 Turbo Green Racing Edition Nasıl Ortaya Çıktı

Polonya merkezli Carlex Design isimli tasarım firması, Porsche 911 Turbo modelini yeniden tasarladı. Carlex Design başka hiçbir şeye benzemeyen lüks bir araç yaratma arzusu ile tercihini  Porsche’un 911 Turbo modelinden yana kullandı.

911 Turbo modeli, Porsche’un piyasaya sürdüğünden daha fazlası ile firma sayesinde güncellendi.

Carlex Design bu yeni sürüm Porsche’e isim olarak Yeşil Yarışçı sürümü adını verdi. Yani orijinal ismi ile Green Racing Edition.

Dış Tasarımı

Porsche 911 Turbo’nun rengi %100 elden geçirilerek özel kaplamalı zümrüt yeşili. Boya parlak ışıkta resmen parlıyor.

Firmanın logosu ayrıca tekerlerde yer alıyor. Jant üç parçalı ve aracın zümrüt yeşili ile uyum içerisinde yeşil renkte. Fren kaliperleri ise bakır renginde. Bu da aracın rengi ile kontrast sağlıyor.

Bunun yanı sıra aracın dış tasarımında Akrapovic egzoz sistemi yer alıyor. Bu egzoz sistemi araca sessizlik vaat ediyor.

İç Tasarım

İç kısımda bizleri açık kahverengi renk tonları karşılıyor. Deri döşeme koltuklar da çapraz dikiş ve zıt renkler göze çarpıyor. Ayrıca koltuk başlıklarında Carlex logosu bulunmakta. Üst sırt desteklerinde bu tasarımcının imzası yer alıyor.

Direksiyon simidi iki farklı renk tonlu kaplamaya ve geniş deliklere sahip. Tavan kaplaması da özel olarak yapıldı. İç kısımda ayrıca Alcantara tercih edildi.

Aracın anahtarı bile Spor Coupe’nin gövdesine uygun bir tasarıma sahip. Bunun yanı sıra bagaj da yeniden elden geçti.

Gümüş karbon vurgulara sahip araç için boya kaplaması da özel.

Bu kadar üst düzey bir tasarımın fiyatı ise belli değil. Ancak bu zarif ayrıntılar ve işçiliğin beklentileri aştığı bir gerçek.

2. El Porsche Fiyatlarına Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here