Porsche markasının güçlü modelleri bir araya getirildi ve bir drag yarışı düzenlendi. Bu yarışta 911 Turbo S, Taycan Turbo S, Panamera Turbo S, Cayenne Turbo GT, 718 Boxster GTS ve Macan GTS bir araya geldi ve kozlarını paylaştı. Ayrıca fren testlerinin de yapıldığı bu etkinlik ise araba severler için kesinlikle izlemeye değerdi. Bizler de bu drag yarışının tüm detaylarını siz değerli okuyucularımız için derledik.

Porsche Modelleri Arasında Düzenlenen Drag Yarışı Kıyasıya Rekabete Sahne Oldu

Yabancı bir araba platformu tarafından düzenlenen Porsche modelleri drag yarışı etkinliği oldukça heyecan verici anlara sahne oldu. Etkinlik kapsamında iki adet drag yarışı ve bir adet fren testi gerçekleşti. İlk yarışta 911 Turbo S yarışı kazandı ve grubun en hızlısı olmayı başardı. Yarışta ikinci sırayı Taycan alırken Panamera ve Cayenne ise üçüncü ve dördüncü olmayı başardı. Son iki sıralamayı ise Boxster ve Macan GTS oluşturdu.

İkinci yarışta ise yine lider değişmedi. Başlarda Taycan öne geçmeyi başarsa da 911 Turbo S liderliği bırakmadı. Modelin ulaştığı yüksek hız bu yarışlarda etkileyici faktör oldu diyebiliriz. İkinci sırada da değişiklik olmadı ve yine Taycan yarışı ikinci tamamladı. Üçüncü sırayı ise bu sefer Cayenne GT aldı. İkinci yarışın dördüncüsü ise Panamera oldu. Bu yarışta son iki sırayı ise yine Boxster ve Macan modelleri aldı.

Yarışların ardından ise sıra fren testlerine geldi. Fren testlerin de ise sıralamalarda bazı değişiklikler yaşandı. En kısa mesafede durmayı başaran model Cayenne GT oldu. Boyutuna rağmen fren testinde birinciliği almayı başaran Cayenne hepimizi şaşırttı diyebiliriz. Testlerde, ikincilik ve üçüncülük unvanlarının sahipleri ise sırasıyla Panamera ve 911 Turbo S oldu. Fren testlerinde Taycan ise bekleneni veremedi ve dördüncü sıranın sahibi oldu. Fakat burada da son ikinin ismi değişmedi. Boxster ve Macan modelleri yarışlarda da olduğu gibi son iki sırayı kimseye bırakmadı. Oldukça keyifli gözüken bu etkinliğin ardından benzerinin farklı modeller için de yapılmasını diliyoruz.

Satılık Tüm Porsche Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here