Renault Daha Hijyenik Fikirler Peşinde

0
489

Renault En Hijyenik Fikirler İçin Yarışma Düzenliyor.

Renault, Covid-19 sonrası dönemde otomobiilerinde düşük bütçeli ama efektif hijyen çözümleri kullanmayı hedefliyor. Fransız devi otomobil üreticisi en uygun maliyetle en hijyenik araç deneyimini sunacak çözümleri keşfetmek için uluslararası çapta bir yarışma düzenliyor. Groupe Renault Satış Sonrası Direktörlüğü, araçları daha hijyenik hale getirecek inovatif çözümleri; gerçekleştireceği “Licence to Clean” isimli dijital hackathon yarışmasıyla bulmayı hedefliyor.

Groupe Renault’un düzenlediği ” Licence to Clean” adlı inovasyon yarışması için son katılım tarihi 14 Eylül 2020. Yarışma ülkemiz de dahil toplam 6 ülkede gerçekleştiriliyor.

Renault

Yarışmanın amacı, pandemi döneminde içinde bulunduğumuz yeni normal şartlarına uyum sağlayacak şekilde araç paylaşım operatörleri, kısa süreli araç kiralama şirketleri, filolar ve son kullanıcılara sunulacak araçların uzun süreli, kalıcı ve uygun maliyetli dezenfeksiyonu için tasarım fikirlerini ortaya çıkarmak. Markanın Satış Sonrası Direktörlüğü’nün düzenlediği ve Fransa, Türkiye, İsrail, Romanya, Rusya, ve Hindistan’dan üniversite öğrencilerinin, start-up’ların ve bu konuda fikri olan herkesin katılabileceği yarışmaya başvurular, 27 Agustos-14 Eylül 2020 tarihleri arasında “LicenceToClean” linki üzerinden yapılabilecek.

 

Dereceye Giren Projeler Markanın Desteğini Alacak

Her ülkeden çıkan fikirler önce kendi arasında değerlendirilecek, daha sonra diğer ülkelerden gelen projelerle boy ölçüşecek. Projeler değerlendirilirken arklı ve özgün olması, geliştirilebilir ve uygulanabilir olması, Ar-Ge niteliği, teknolojik yönü, çevreye katkısı ve topluma katkısı gibi kriterler göz önüne alınacak. Türkiye’den yarışmaya katılacak projelerin seçimi Oyak Renault Otomobil Fabrikaları ve Renault Mais yetkilileriyle, alanında uzman üniversite temsilcileri tarafından yapılacak. 16 Eylül 2020’de düzenlenecek Türkiye finali ile dünya finalinde ülkemizi temsil edecek 3 proje belirlenecek. Yarışma kapsamında seçilecek ülke finalistlerine 2 adet elektrikli scooter ödülünün yanı sıra, kuluçka merkezlerinde projelerini hayata geçirme fırsatı sunulacak.

Renault

Birinciye Büyük Ödül

Satış Sonrası Direktörlüğü tarafından dünya birincisi olarak seçilecek proje; 2 kişilk 2 günlük Paris seyahati, Groupe Renault takımlarıyla tanışma, Groupe Renault Satış Sonrası Direktörü Hakan Doğu ile Champs Elysées’de akşam yemeği ve Groupe Renault ile evrensel ölçekte iş yapma fırsatıyla ödüllendirilecek. .

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here