Sahip Olmak İsteyeceğiniz Askeri Araçlar

0
655

Askeri ürünler her zaman insanların ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Özellikle askeri araçların zor şartlara göre uygun olarak üretilmesi, heybetli duruşları, normal araçlarda olmayan özelliklerinden dolayı arzu edilmektedir. Bugün sizlere “Sahip Olmak İsteyeceğiniz Askeri Araçlar” Adlı içerikçe hoşunuza gideceğini düşündüğüm askeri araçları göstereceğim.

4Stryker

Kanadalı LAV III’ün bir türevi olarak General Dynamics Land Systems tarafından Amerikan ordusuna özel olarak üretilmiştir. Sekiz tekerlekli ve Dünya’nın en güvenli askeri araçlarından birisi olmayı başarmaktadır. Araç 350 beygir ve 11 kişilik personel kapasitesine sahiptir.

3Assault Amphibious Vehicle

Büyük ölçüde deniz kuvvetleri tarafından kullanılmaktadır. Hem kara hem de deniz operasyonlarına katılabilmektedir. Araç hareket halinde 28 personeli taşıyabilmektedir. Tek depo ile karada 482 kilometre, denizde 37 kilometre menzile sahiptir. Ayrıca 72 km hıza çıkabilmektedir.

2HDT Storm SRTV

Bu askeri araca birçok nedenden dolayı sahip olmak isteyebilirsiniz. Fakat en önemli ve sevilen noktası; aracın mükemmele yakın estetik çekiciliğidir. Bu araç Amerika Birleşik Devletleri tarafından tasarlanıp, üretilmiştir. Genellikle arama ve kurtarma görevlerinde kullanılmaktadır. Her yola uygun ve diğer birçok askeri araçtan daha dinamik sürüş yapısına sahiptir. 430 beygir ve 160 kilometre son hız rakamına sahiptir. Ayrıca araç birçok askeri ve kargo uçağında rahatlıkla taşınabilmektedir. Bu sayede görev ve operasyonların kilit aracı haline gelmiştir.

1Polaris MV 850

Sahip Olmak İsteyeceğiniz Askeri Araçlar listemizin sonuncusu Polaris MV 850’dir. Polaris’i genellikle ATV ve UTV araçlarından tanımaktayız. Fakat Polaris’in geniş askeri araç yelpazesi vardır. 80 yıllardan beri üretim ve satış konusunda başarılı olan firma, 2005 yılında askeri araç endüstrisine de giriş yapmıştır. Tek kişilik ve 4 çeker olarak üretilmiştir. 385 kilogram taşıma, 680 kilogramda çekme kapasitesine sahiptir.

İkinci El Araç İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here