SAIC Maxus V90 Villa Edition klasik bir karavandan çok daha fazlasını sunar. Bir çay odası, bir açık hava terası ve oraya çıkmak için bir asansör mevcuttur. Bu Çin pazarındaki eğlence aracı, yüksek fiyatı ve diğer ekstra özellikleri gibi sıradan karavanlardan ayrılıyor.

V90 Villa Edition, arka lambalarda LED aydınlatmayı, karavanın dışında vurgulu ışıklar olarak ve üst güvertedeyken yumuşak bir atmosfer yaratmanın bir yolu olarak kullanır. İç yaşam alanları, JBL ses sistemi, çamaşır makinesi, mini mutfak ve klima gibi herhangi bir sayıda rahatlık ve lüks eşya ile donatılabilir. Kontrol panelinde navigasyonlu uygulama odaklı bir bilgi-eğlence ekranı var. Ayrıca, kamp alanınızı daha iyi bir manzaraya sahip bir mutfağa dönüştürebilen, karavanın arka yolcu tarafındaki tekerleğin arkasında dışarıya çekilebilen bir pişirme alanı da vardır.

İki Katlı Maxus V90 Karavan Sürprizlerle Dolu

Şirketin web sitesinde V90 Villa Edition’ın herhangi bir gerçek resmini içermiyor. Sadece ön ucun üst kısmındaki 4. Seviye otonom sürüş lidar sensöründen biri de dahil olmak üzere görselleştirmeler yapılmış. Bununla birlikte, SAIC Maxus, Çin’de çok çeşitli karavanlar satmaktadır ve V90’ın diğer versiyonları şirketin web sitesinde resmedilmiştir. Life Home V90’ın temel sürümü 70.960 $ ‘dan başlıyor, ancak New Atlas’a göre V90 Villa Edition fiyatı 413.000 $’ın biraz üzerinde başlayacak.

İkinci El Karavan Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here