Şarj Edilebilir Hibrit Teknolojisi MG EHS PHEV Türkiye’de!

0
1587

ŞARJ EDİLEBİLİR HİBRİT TEKNOLOJİSİ İLE HER İKİ DÜNYANIN DA EN İYİSİ

MG EHS PHEV TÜRKİYE’DE!

Köklü İngiliz otomobil markası MG’nin Plug-in Hybrid (şarj edilebilir hibrit) modeli EHS PHEV, Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle Türkiye’de otomobil severlerin beğenisine sunuldu.

Sportif görünümü ve teknolojik donanımlarla dolu ferah iç mekanı ile MG EHS PHEV, kusursuz bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Güçlü ve dinamik sürüş

Elektrik motoru ile turbo motorun yüksek performanslı bileşimi, modelin en üst düzeyde sürüş keyfi sunmasını sağlıyor. Her iki dünyanın da en iyisi MG EHS PHEV’in elektrikli motoru 52km sürüş menzili sağlarken, 100 km’de 1,8 lt yakıt tüketimi özellikle maliyet açısından kullanıcılarına avantaj sağlıyor.

Konforlu bir sürüş deneyimine hazırlanın

C SUV segmentinde yer alan EHS PHEV’nin her iki donanım paketinde de 12,3 inçlik dijital gösterge paneli ve 10.1 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Bunlara ek olarak, her iki donanım seviyesi de standart olarak; navigasyon/Apple Carplay&Android Auto, çift bölgeli tam otomatik klima, 6 hoparlör, Bluetooth bağlantı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, uzaktan kumandalı merkezi kilit, ısıtmalı ön koltuklar ile birlikte geliyor.

Ayrıca EHS PHEV’nin Luxury donanım seviyesinde panoramik açılır cam tavan, şık tasarımlı deri-Alcantara koltuklar, ambiyans aydınlatması, elektrikli bagaj kapağı, yükseklik ayarlı LED farlar, 360 derece kamera gibi donanım özellikleri dikkatleri çekiyor.

Her iki dünyanın da en iyisi EHS PHEV’yi deneyimleyin

Üstün donanım özellikleri, elektrikli ve benzinli çift motoru, 100 km’de 1,8 lt. yakıt tüketimi, MG Pilot Teknolojik Sürüş Desteği, 10 vitesli otomatik şanzımanı ile EHS PHEV’i, tüm MG Deneyim Noktaları’nda test edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için : https://www.mg-turkey.com/tr/test-surusu.html

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here