Sıfır Araba Almanın Avantajları – Almak İçin 5 Sebep 

0
1695
sıfır araç

Sıfır araba almak son dönemlerde yükselen döviz kurları ve vergilerden dolayı bir hayli zorlaşmış görünüyor. Durum böyleyken birçok kullanıcı sıfır araba almanın mantıklı olup olmadığını sorguluyor. Bu içeriğimizde sıfır araç almanın avantajlarını ve neden alınmasını gerektiğini sizin için değerlendirdik.

İlk Sahibi Siz Olun

sıfır araba

Sıfır araç almanın en büyük avantajı aracı kullanan ilk sahibi olmanızdır. İkinci el araç alırken yaşadığınız şüpheleri ve güvensizlik duygusunu sıfır araçlarda yaşamazsınız. Aracınızın hatasız olduğundan emin olup içiniz rahat bir şekilde kullanırsınız. Malum ikinci el araçlarda bazen tatsız sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. İkinci el bir aracın bizden önce nasıl kullanıldığını bilmiyoruz.Bakımlarının ve onarımlarının ne derece doğru yapıldığından emin olamıyoruz.Bu gibi durumlardan kaçınmak istiyorsanız ve daha güvenilir bir yolu tercih etmek istiyorsanız sıfır kilometre araçlara göz atmalısınız. Sıfır araç alarak ilk andan itibaren kendi içinizin rahat edeceği şekilde tüm işlemlerini eksiksiz bir şekilde yaptırabilir ve aracınızdan emin olabilirsiniz.

İkinci El Fiyatlarının Sıfır Araç Fiyatlarına Yakın Olması 

sıfır araba

Son yıllarda araç fiyatlarında ön görülemeyen artışlar yaşanmaya başlıyor. Sıfır araçların fiyatlarının yükselmesi ikinci el araç fiyatlarınıda etkiliyor. Hatta ikinci el araçlar neredeyse sıfır kilometre emsalleriyle aynı fiyatlara satılmaya çalışılıyor. Önceki dönemlerde kısa bir süre kullanılmış bile olsa ikinci el araç fiyatları sıfır versiyonlarına göre ciddi düşüşler yaşıyordu. Ancak durumlar değişmeye başladı. Yüksek kilometre yapmış ve yıpranmış ikinci el arabalara bile yüksek rakamlar isteniyor. Durum böyleyken bütçenizi biraz daha zorlayıp sıfır araç almanız çok daha mantıklı olacaktır. Kullanılmış ve az da olsa yıpranmış bir ikinci el araba yerine sıfır araba her zaman daha güvenli görünüyor.

İhtiyaçlarınıza Göre Kişiselleştirin 

sıfır araba

İkinci el alırken her zaman aradığınız özelliklere sahip bir araç bulamayabilirsiniz. Bazı donanımlar gerçekten hayatımızı kolaylaştırıyor ve vazgeçilmezlerimiz haline geliyor. Eğer bu durum sizin için de önemliyse sıfır araba alarak dilediğiniz donanımlarını seçebilirsiniz. Birçok donanım paketi seçeneği bulunan araçlara ihtiyaçlarınıza göre ekstra donanımlar ekleterek kendinize en uygun aracı bulmuş olursunuz. Örneğin soğuk havalardan hoşlanmıyor ve sürekli sıcak bir alan arıyorsanız almak istediğiniz araca koltuk ısıtma fonksiyonunu ekleterek kış aylarında sorunsuz bir şekilde yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz. Aracınızı kendi istek ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirerek uzun yıllar boyunca herhangi bir eksiklik hissetmeden kullanabilirsiniz.

Ekstra Masraflarla Uğraşmayın 

İkinci el araç alırken beraberinde bazı sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Uzun yıllar boyunca kullanılan araçların nerede ve ne zaman arıza yapacağı öngörülemez. Bu nedenle sıfır araba alarak kendinizi garantiye alabilirsiniz. Ayrıca ikinci el araç alırken bazı masraflar yaparsınız. Mekanik olarak bir sıkıntısı olmasa bile kullanım itibariyle yıpranan ikinci el araçların temizliği ve görünümü için ekstra bedelleri gözden çıkartmalısınız. Bu tarz masraflarla uğraşmamak için sıfır araç tercih etmeniz çok daha yerinde bir tercih olacaktır. 

Kendinizi Bu Duygudan Mahrum Bırakmayın 

BMW 8 serisi Gran Coupe

Bu madde sizi biraz şaşırtmış olabilir. Ancak bu konunun gerçekten çoğu insan için önemli ve kıymetli olduğunu fark ediyoruz. Daha önce kimsenin kullanmadığı ve ilk defa sizin kullanacağınız bir araca sahip olmanız gerçekten tarif edilemez bir duygu. Kendi istek ve ihtiyaçlarınıza göre iyileştirmeler ve geliştirimeler yapacağınız otomobilin ilk sahibi siz olacaksınız. Sizden önce nasıl kullanıldığıyla ilgili soru işaretleri ve güvensizlikleri yaşamayacaksınız. Eğer bütçeniz sıfır kilometre araba almaya yetiyorsa kesinlikle kendinizi bu duygudan mahrum bırakmamalısınız.Sıfır kilometre araba sayfamızı ziyaret ederek farklı marka ve modelleri inceleyebilirsiniz. 

Sıfır Kilometre Araba İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here