Suzuki Swift Aileler İçin Uygun mu ?

0
1156
Suzuki Swift Aileler İçin Uygun mu ?

Günümüzde hayat daha pahalı hale geldikçe, aileler de aylık geri ödemelerden ve yakıt faturalarından tasarruf etmek için küçülme eğilimini takip ediyor. Suzuki Swift, ailenizin günlük ulaşım aracı olarak kullanılabilir mı?Suzuki Swift Aileler İçin Uygun mu ?

Sokağa çıkma yasağı tüm insanlığı sert vurdu. Birçoğumuz çok daha küçük aylık bütçelerle idare etmek zorunda kaldık ve birçok ebeveyn, geçimini sağlamak için ölçeği küçültüyor

Pazarın giriş seviyesi segmenti özellikle çok çekişmlidir ve her yeni rakip, potansiyel alıcıları diğer markalardan uzaklaştıracak bir beceri seti ile birlikte gelir. Suzuki’den Swift, çeşitli nedenlerden dolayı satış departmanında en iyi performans gösterenlerden biridir.Suzuki Swift Aileler İçin Uygun mu ?

İşte bu yüzden küçük aileler için harika bir araba.

1. Düşük yakıt tüketimi

Çoğu üreticinin yakıt ekonomisi iddiaları düpedüz tuhaftır, ancak Swift yakıt kullanım iddialarında her zaman çok doğru olmuştur. .

Suzuki Swift Sport 1.4T bile tutumlu bir yakıt tüketicisidir ve bizimle geçirdiği bir haftada 100 km’de ortalama 7,2 litre yakıt tüketir .

2. Alan ve özellikler

Swift, arka koltukta yeterli miktarda diz mesafesine sahip; bu da çocuklar çocuk/yükseltici koltuklarından çıktıklarında ve “büyük okula” doğru yola çıktıklarında bir nimettir. Çocuklar gençlik yıllarına ulaştıklarında, bacakların büyümesi için yer olması daha da önemlidir. İki yetişkin.7 çocuk  şikayet etmek için bir neden bulamayacaklar.ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları, arka koltuklarda bulunabilir.

Bagaj 268 litrede çok büyük değil, ancak iki büyük okul çantasının; yanı sıra bir kit çantası veya sırt çantası (veya iki) ile birlikte ceketler  gibi diğer öğeler için mükemmel bir şekilde yeterli.

Standart mod eksilerine gelince, yalnızca giriş seviyesi  modeli, direksiyon simidi düğmeleri ve Bluetooth/USB bağlantı noktaları olmadan yapabilir. Ama yol bilgisayarı var. Bu modeldeki diğer standart özellikler arasında uzaktan merkezi kilitleme; klima, çocuk kilitleri ve önde ve arkada elektrikli camlar bulunur.

modellerinde 15 inç alaşımlar, park sensörleri; Apple CarPlay ve Android Auto özellikli tam renkli 7 inç dokunmatik ekran ve ;araç geri vitese alındığında dokunmatik ekranda arka görüş kamerası ekranı bulunur. Kabindeki diğer lüksler arasında otomatik klima kontrolü ;ve Start/Stop butonlu anahtarsız erişim sistemi yer alıyor.

3. Sağlam yapı kalitesi 

Bu fiyat aralığındaki bir araba için iç mekan dayanıklı ve sağlam bir şekilde bir araya getirilmiştir.

 

Küçükler hala her şeyle uğraşırken sağlam bir iç mekan önemlidir.

4. Güvenlik

Bununla birlikte  Swift, ABS, fren asistanı ve 2 hava yastığı gibi gerekli güvenlik donanımlarına sahiptir. Fakat Swift Sport modellerinde denge kontrolü; ayrıca yokuşta kalkış desteği (otomatik modeller) ;ve altı hava yastığı gibi daha fazla güvenlik kiti bulunur.

Suzuki Swift Aileler İçin Uygun mu ?

Swift’de denge kontrolü yoktur, ancak Swift Sport’ta standart bir özelliktir.

5. Performans

Bununla birlikte 1,2 litrelik dört silindirli motordan iyi performans bekleyebilirsiniz. Ayrıca Bu fiyat aralığındaki çoğu otomobilin doğal emişli 1.0 litrelik motorlara sahip olduğu bir gerçektir.

Suzuki Swift Aileler İçin Uygun mu ?

Swift sahipleri genel olarak araçlarının sürüş dinamiklerinden çok memnunlar.

Karar

Son olarak Swift, sürüşü eğlenceli dinamiklerin; ilave bonusu ile sınıfı güvenilir bir aile taşımacılığı haline getiriyor.

İKİNCİ EK OTOMOBİL İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here