Elon Musk, tamamen elektrikli Cyberquad ATV ‘nin 2021’de piyasaya çıkabileceğini söyledi. Ve ayrıca Tesla CEO’su olan Elon Musk, göz alıcı tamamen elektrikli Cyberquad ATV’nin meşhur Cybertruck ile aynı zamanda piyasaya çıkması gerektiğini söylüyor. Gelin bu elektrikli araçlardan Cyberquad ATV ‘nin detaylarına bir bakalım.

Tamamen Elektrikli Cyberquad ATV

Tesla Ekim 2019’da Cybertruck’ı dünyaya tanıttığı sırada, siyah zırhlı bir takım elbise giymiş bir adamın ısmarlama bir ATV ile sahneye çıkıp onu pikap yatağına sürüp fişe takması birçok kişiyi şaşırtmıştı. Olay sona erdikten kısa bir süre sonra Musk’a Twitter’da ATV ile ilgili sorular soruldu. Ve Elon bu ATV’nin başlangıçta Cybertruck için bir seçenek olarak satılacağını belirtti. Yani ek bir araç parçası olarak düşünebilirsiniz. Eğer satın satın aldığınız pakette bir Elektrikli Cyberquad ATV bulunuyorsa o aracın arkasında olacaktır. Tek pakette iki araç gerçekten yaratıcı bir fikir olarak gözüküyor.

Tamamen Elektrikli Cyberquad ATV

Cybertruck’ın bagaj kapısından dışarıya doğru açılan bir rampaya ısmarlama bir ATV sürülerek kamyonun yükleme kapasitesini gösterilmişti. Musk anlaşılır bir şekilde tüm odağın pikap üzerinde olmasını istediğinden, kamyonun lansmanında dörtlü ATV hakkında çok az şey söylendi.

Hafta sonu Musk, bu ATV’nin Cybertruck ile aynı zamanda ortaya çıkması gerektiğini doğruladı. Bunun, 2021’de bir seçenek olarak sipariş edildiğinde yalnızca Cybertruck sahiplerine teslim edilmesi gerektiği anlamına gelip gelmediği henüz merak konusu. Ayrıca bu tarihe kadar ayrı bir Tesla ürünü olarak ayrı satılıp satılmayacağı da belli değil.

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Tesla’nın cadde için elektrikli bir motosiklet yapma olasılığını göz ardı etmesine rağmen, Tesla hayranlarına ileriye bakacak başka bir ek seçenek sunacağını söyledi. Ayrıca Musk, “elektrikli arazi motosikletlerinin harika olacağını” ekledi.

Şimdilik, sahip olduğu güç aktarma organı da dahil olmak üzere, ATV ile ilgili ayrıntılar gizli kalıyor. Bununla birlikte, en az bir küçük elektrik motorunun ve muhtemelen daha fazlasının varlığı mevcut olabilir. Bu durumda satın alanlar için aracın etkileyici bir hızla çizgiden çıkacağı ve bazı çok zor arazilerin üstesinden gelmek için yeterli torka sahip olacağı anlamına gelmelidir.

2.El Elektrikli Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here