Temsa Fuso Canter Modellerini Yeniledi

0
265
Temsa Fuso Canter, beyaz, önden görünüm

Temsa Fuso Canter yenilenen modellerini tanıttı. Marka bu zamana kadar TEMSA distribütörlüğü sayesinde Türkiye pazarında başarı elde etmişti. Şimdide yenilenen yüzüyle pazarda etkili olmayı hedefliyor. Son olarak marka 2019 ve 2020 yılında yüzde 40 oranında bir daralmaya gitmişti. Salgın dönemiyle birlikte daha da çıkmaza giren marka 2022 yılında yeniden toparlanmaya başladı. Böylece hafif kamyon pazarının en önemli oyuncularından birisi olan Fuso Canter geri dönüş için hazırlandı. Şimdi yenilenen 8 farklı kamyon ve kamyonet modelleriyle iddialı bir geri dönüşün peşinde.

Temsa Fuso Canter Artık Çok Daha Teknolojik

Temsa Fuso Canter, turuncu, önden

Halihazırda markanın en sevilen özellikleri sağlam ve hafif araçlar üretiyor olması. Bu araçlar hafif olmalarına rağmen fazla yük taşıma özelliklerine sahip. Aynı zamanda yakıt tasarrufu kapasiteleri ile de kullanıcıları cezbetmeyi başarıyor. Şimdi ise daha yüksek bir teknolojik donanım ile gelen modelleri ile gönülleri fethetmeyi amaçlıyor. LED teknolojisine sahip gündüz farları olan ticari araçlar aynı zamanda sis farlarına da sahip. Aracın ön kısmına yeni nesil bir tasarım dili kullanan marka estetik anlamında da en iyisi olmayı hedefliyor. Artık iç mekanında da teknolojik imkanlar sunan Fuso Canter ergonomik bir tasarım ile sürücülere konforu vaat ediyor. Ayrıca dokunmatik ekran, Apple Carplay ve geri görüş kamerası gibi nitelikleriyle teknolojik bir kabin olmayı başarıyor.

Sağlam Olduğu Kadar Güvenilir Hafif Ticari Araçlar

Temsa Fuso Canter, beyaz, önden

Hem sağlamlık hem de güven vaat eden Temsa Fuso Canter modelleri artık gelişmiş sürücü destek sistemlerine sahip. Kilitlenme Karşıtı Fren Sistemi (ABS), Gelişmiş Acil Fren Sistemi (AEBS), RISE Gövde Sistemi, Elektronik Fren Gücü Dağıtma Sistemi (EBD), Elektronik Denge Kontrolü (ESP) ve Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDWS) ile artık en güvenli hafif ticari araç olmayı hedefliyor. Tüm bu özellikleri sayesinde artık birden fazla sektörde tercih edilen marka olması beklentiler arasında. Bu doğrultuda kamudan inşaata, lojistikten gıdaya kadar Türkiye pazarında etkin olacağa benziyor.

2. El Mitsubishi – Temsa Canter Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here