Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!… Tesla Cybertruck ortaya çıktığında, alışılmadık geometrik şekil tasarımı nedeniyle internette oldukça konuşuldu. Ayrıca Cyberquad olarak bilinen bir ATV’de hiç bahsedilmeden ortaya çıktı. Bu sebeple hem Cybertruck hem de Cyberquad oldukça ses getirdi.

Çocuklar için üretilmiş Tesla Cyberquad çoktan tükendi. Tesla, Cyberquad’ı 1.900 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sundu.

Birkaç yıl önce Tesla’nın Cybertruck ile birlikte vaat ettiği herkes için tam olarak ATV değil. Ancak çocuklar için Cyberquad birkaç hafta önce ortaya çıktı. Tesla geçen hafta mağazasını bu en son ürünle güncelledi. Ve dürüst olmak gerekirse, otomobil üreticisi ATV’nin “8 yaş ve üstü herkes için” uygun olduğunu söyledi. Pek çok yetişkinin bunu bir gezintiye çıkaracağına bahse girerim. Ancak Tesla’nın biniciler için maksimum ağırlığın 68 kg olduğunu söylediğini unutmayın. Ne yazık ki, bu ATV tükendi. Pazartesi itibariyle mağaza sayfasında oyuncağın stokta kalmadığı yazıyor.

Cybertruck’tan ilham alan tasarım, yatay bir ışık çubuğu ve birçok açıyla tamamlandı. Tam çelik çerçeve, disk frenler ve ayarlanabilir süspansiyon da paketin bir parçası. Tipik, tam gelişmiş 4×4 ATV’lerin bir kısmı olan sadece 55 kg ağırlığındadır.

Ucuz bir oyuncak değil ama bu, insanların onu almasını engellemedi. ATV, tam olarak 1.900 ABD Doları tutarındadır. Tesla ayrıca Cyberquad’ın tatile hazır olacağının garantisini de vermedi. Web sitesine göre, nakliye süreleri iki ila dört hafta arasında değişiyordu. Belki Tesla’nın daha fazla Cyberquad’ı var, ama açık, talep güçlü.

Çocuklar İçin Tesla Cyberquad Üstün Tesla Deneyimi

Tesla Design Studio ile ortaklaşa geliştirilen Radio Flyer’ın Çocuklar için Cyberquad’ı, Tesla Cybertruck’tan ilham almıştır. Oyunun kurallarını değiştiren tasarımıyla daha hızlı, daha uzun çalışma süresi ve daha hızlı şarj süresi sunan yüksek performanslı bir ATV’dir.

Yüksek Performans

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Maksimum 16 km hızla daha iyi hızlanma ve daha iyi arazi performansı sağlamak için tasarlandı. Flight Speed® Li Ion Pil teknolojisi, 24 km’den fazla menzil sağlar. Dahası kurşun asitli pillerden 3 kat daha hızlı şarj olur.

Otantik Tasarım

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Devrim niteliğindeki Tesla Cybertruck’tan ilham alan Cyberquad for Kids, Radio Flyer tarafından Tesla Design Studio ile birlikte tasarlandı. Bu benzersiz ATV tasarımı, tıpkı tam boyutlu Cyberquad tasarımında olduğu gibi, far ve arka lamba için LED ışık çubuklarına sahip siber punk esintili yönlü gövde panellerine sahiptir.

Hassas Kullanım

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Değişken hızlı başparmak gazı, sürücüye 0-16 kmh arasında tam kontrol sağlar. Ayrıca arka disk fren, yüksek performanslı frenleme eylemi sağlar. Kauçuk hava dolgulu lastiklerdeki agresif sırt, üstün yol tutuşu ve manevra kabiliyeti için tüm arazilerde çekiş sağlar.

Rahat Sürüş

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Arka şok süspansiyon sistemi yoldaki tümsekleri emer ve farklı binici ağırlıkları için ayarlanabilir. Ayrıca yumuşak yastıklı koltuk ile birleştirilen ergonomik araç tasarımı konforlu bir sürüş sağlar.

Flight Speed® Lityum İyon Teknolojisi Ile Güçlendirilir

Flight Speed® Li Ion Batarya Batarya teknolojisi, sürüş süresi boyunca maksimum güç sağlar. Genişletilmiş bir menzile sahiptir (24+km) ve geleneksel pillerden 3 kat daha hızlı şarj olur. Ayrıca hızlı serbest bırakılan Flight Speed® pil takımı, özel tasarlanmış Cyberquad şarj cihazına kolayca takmak için ATV’nin arkasından çıkar.

Sağlam Çelik Çerçeve

Çocuklar için Cyberquad, en zorlu arazilere dayanacak ve maksimum 68 kg’lık bir sürücü ağırlığını destekleyecek. Ayrıca güç ve dayanıklılık sağlayan kaynaklı bir çelik çerçeve ile dayanacak şekilde üretilmiştir.

Sağlam Hava Lastikleri

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Çakıldan çime, Cyberquad for Kids her türlü arazi koşulunda üstün çekiş sağlar. Ayrıca kalın kauçuk havalı lastiklere sahip cıvatalı çelik tekerlekleri, en zorlu yollarda yumuşak bir sürüş sağlar. Daha geniş 16″ çaplı ön lastikler, kendi yolunu keserek yol dışında daha iyi direksiyon kontrolü sağlar. Ayrıca daha geniş 14″ çaplı arka lastikler, optimum performans için daha iyi tork ve çekiş sağlar.

Ebeveyn Hız Kontrolü

Arkadaki iki hız ayarı ile ebeveynler maksimum hızı 8 kmh veya 16 kmh olarak ayarlayabilir. Düşük ayarda, sürücü başparmak gazıyla 0-8 kmh arası hızı kontrol eder. Yüksek ayarda, sürücü 0-16 kmh arası hızı kontrol eder.

Performanslı Disk Frenler

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Tesla Cyberquad, başparmak gazı ile hız üzerinde tam kontrole olanak sağlar. Ayrıca ek olarak, sürücü her iki arka tekerleği de durduran arka disk frenini etkinleştiren el freni ile hızlı bir durma eylemini etkinleştirebilir.

İkinci El ATV & UTV Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here