TOGG Fiyatı Ne Olacak? Togg CEO’su Gürcan Karakaş Açıkladı!

0
1190
TOGG Fiyatı Ne Olacak?

TOGG fiyatı ne olacak sorusunun cevabını birçok kişi merakla bekliyor. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin fiyatı hakkında açıklama yaptı. Artık üretimde sona yaklaştıklarını belirten Karataş merak edilen diğer konular hakkında da bilgiler verdi.

TOGG’un Üretiminde Son Aşamaya Gelindi

Yerli togg trafiğe ne zaman çıkacak

TOGG CEO’su artık son aşamasında olan yerli otomobilin, Temmuz başında üretim denemelerine başlayacağını söyledi. Şu anda nasıl üretim yapacaklarını deneyerek öğrendikleri de ifade etti. Ayrıca Ekim sonunda seri üretime hazır olacaklarını da belirtti. Ancak seri üretim başladığında da birçok testten geçeceklerini söyledi. Bu nedenle 3 ile 5 ay arasında bir sürede bu testlerin de tamamlanması hedefler arasında. Sonrasında ise yerli otomobili yollarda görmek mümkün olacak.

TOGG Fiyatı Ne Olacak?

TOGG Fiyatı Ne Olacak?

Yerli otomobil temsilcisi fiyatın pazara göre şekil alacağını söyledi. Şimdilik konuşmanın erken olduğunu ve pazara çıktıktan sonra her şeyin netleşeceğini ekledi. Ayrıca pazarda nerede ve nasıl konum alacaklarını bildiklerini söyledi. Bu anlamda kimlerle rekabet edeceklerini bilerek hareket ettiklerini de sözlerine ekledi.

Ayrıca Karakaş TOGG fiyatı ne olacak sorusundan sonra batarya fabrikası hakkında da açıklama yaptı. Yakında yapılacak olan batarya fabrikası ile birlikte yerli otomobilde yerli bataryanın kullanıldığını söyledi. Böylece seri üretime geçildiği zaman üretim hızının da dışa bağlı olmaksızın hızlanacağını da ekledi. Son olarak, kapasitenin artmasını sağlayacak bir batarya fabrikasının da olacağını ve oradan genel hücre yönetimin yapılacağını söyledi.

TOGG Trafiğe Ne Zaman Çıkacak?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here