TOGG Görme Engelli Kullanıcılar için Erişilebilir Olacak

0
270
TOGG Görme Engelli Kullanıcılar İçin Erişilebilir Olacak

TOGG görme engelli kullanıcılar için erişilebilir olacak. Yerli otomobil kapsayıcı olma özelliği ile görme engelli kullanıcıları da unutmadı. BlindLook ile bir anlaşma gerçekleştirerek tüm ürün ve hizmetleri herkes için erişilebilir yapmaya karar verdi. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Türkiye için bir ilke hazırlanıyor. Marka yakın zamanda ilk yerli otomobili çıkaracak. Bu anlamda çalışmalarına devam ederken bir yandan da erişilebilirlik anlamında bir adım attı. Yerli otomobilin erişilebilirliğini artırmak için BlindLook ile anlaştı. Öyle ki görme engelli kullanıcılar özgürce yerli otomobili kullanma imkanına sahip olacaklar. Bu kapsamda TOGG’un tüm fiziksel ve dijital ürünleri teker teker engelsiz olacak.

TOGG Görme Engelli Kullanıcılar İçin Engelsiz Oluyor

TOGG Görme Engelli Kullanıcılar İçin Erişilebilir Olacak

Herkes için erişilebilir bir dünya için çalışan BlindLook engelsiz yaşamı destekliyor. Bu kapsamda TOGG ile de tüm ürün ve hizmetlerin engelsiz hale gelmesi için çalışma yürütecek. Ses odaklı teknoloji ile yerli otomobil bir engelin daha üstesinden gelmiş olacak. Bunu da global sertifikalı EyeBrand güvencesi ile kontrol edecek.

Sesli Simülasyon ile Engelsiz Hizmet

TOGG Görme Engelli Kullanıcılar İçin Erişilebilir Olacak

BlindLook’un tamamen ses odaklı özgürlük teknolojisi Sesli Simülasyon yerli otomobile entegre edilecek. Böylece TOGG görme engelli kullanıcılar için erişilebilir olacak. Çünkü herhangi bir ek yardıma ihtiyaç duymadan yerli otomobili kullanma imkanına sahip olacaklar.  Ortaklık işlemleri sonucunda görme engelli kullanıcılar TOGG’un resmi internet sitesi ve BlindLook hesaplarını entegre edecekler. Böylece herkesle eşit şekilde ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler.

Yerli Otomobil TOGG Trafiğe Ne Zaman Çıkacak?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here