Volkswagen Caravelle 2021: Yolculuğun En Keyifli Hali 

0
924
Volkswagen Caravelle 2021

Modern, teknolojik ve ferah iç yaşam alanı sayesinde dokuz yolcunun çok rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimlemesini sağlayan Volkswagen Caravelle 2021 fonksiyonel özellikleri ve donanımları sayesinde konforu ve işlevselliği bir arada sunuyor.

Volkswagen Caravelle 2021 Donanımları 

Dijital gösterge ekranı ve 9,2 inç büyüklüğündeki multimedya ekranı işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Akıllı telefon bağlantı desteği, orijinal navigasyon yazılımı ve video oynatma özelliği bulunan multimedya ekranı ses ve uzaktan el hareketleriyle komut özelliği sayesinde sürücünün sürüş esnasında güvenli ve rahat bir şekilde tüm multimedya sistemini kontrol etmesini sağlıyor.

Volkswagen Caravelle 2021

ESP, rüzgar savrulma önleme sistemi, yorgunluk tespit sistemi ve çarpışma önleme sistemi gibi birçok güvenlik donanımı bulunan Volkswagen Caravelle yolculuklarınız güven içinde geçmesini sağlıyor. Yokuş kalkış desteği, start stop sistemi, hız limitli hız sabitleme sistemi ve DSG otomatik şanzıman seçeneği rahat ve konforlu bir yolculuk yaşamanızı sağlıyor.

Gelişmiş park asistanı sayesinde kendi kendine park edebilme özelliğine sahip olan Volkswagen Caravelle 2021 dar ve sıkışık park notlarında sürücülerin işlerin kolaylaştırıyor. Ayrıca geri görüş kamerası ve park sensörleri sayesinde geri manevralarda kolaylık sağlıyor.

Yolculuğun En Keyifli Hali

Özel olarak geliştirilen koltukları kalabalık yolcu gruplarının en uzun yolculuklarda bile rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk keyfini yaşaması için tasarlanmış. Dokuz kişilik oturma düzenine sahip olan Volkswagen Caravelle 2021 geniş iç yaşam alanı, fonksiyonel özellikleri ve özel koltuk yerleşim planıyla tüm yolcuların rahat etmesini sağlıyor. 

Volkswagen Caravelle 2021

Ön ve arkada ayrı ayrı konumlandırılan klima sayesinde arka yolcu bölümünün ısısı stabil hale getirilerek ferah bir yolculuk deneyimi sunuyor. Okuma lambaları ve yolcu perdeleri gibi ince düşünülmüş donanımlar yolculukları keyifli bir hale getiriyor. Çıkarılabilen yolcu koltukları sayesinde geniş bir yük taşıma alanına dönüşebilen arka yolcu bölümüne elektrikli açılabilen bagaj kapağı sayesinde kolay bir şekilde yükleme yapılabiliyor.

Otomatik ayarlanabilen led farlar sunduğu yüksek görüş mesafesinin yanı sıra Volkswagen Caravelle’nin çok daha sportif görünmesini sağlıyor. Otomatik kararan dikiz aynası gece sürüşlerinde sürücünün rahatsız olmasının önüne geçiyor.

 

Üzerinde multimedya kumandalarının bulunduğu deri direksiyon sürücünün elini kaldırmadan multimedya sistemini ve yol bilgisayarını kontrol edebilmesini sağlıyor. Ergonomik bir tasarıma sahip olan direksiyon kolay manevra ve hareket kabiliyeti sunuyor.

Volkswagen Caravelle 2021 genel olarak işlevselliği ve konforu ön planda tutuyor. Sade bir iç yaşam alanına sahip olan araç kullanılan konfor ekipmanları ve teknolojileri sayesinde yolcuların rahat etmesini ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor.

İki farklı şasi tipiyle satışa sunulan Volkswagen Caravelle 2021 ince düşünülmüş detaylarıyla farklı kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Standart şasi 4904 mm uzunluğa, 2297 mm genişliğe, 1990 mm yüksekliğe ve 3000 mm dingil mesafesine sahip. Daha geniş ve büyük bir araç isteyen kullanıcılar için üretilen 400 mm daha fazla uzunluğa sahip uzun şasili model 5304 mm uzunluğa, 2297 mm genişliğe, 1990 mm yüksekliğe ve 3400 mm dingil mesafesine sahip.

Volkswagen Caravelle 2021 Motor Seçenekleri

Volkswagen Caravelle maksimum yolcu ve yükleme kapasitesine ulaştığında bile performansından ödün vermeden rahat ve güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için geliştirilen 2.0 litre TDI dizel motor üç farklı güç seçeneğiyle satışa sunuluyor. DSG otomatik şanzıman seçeneği de bulunan bu modeller sürücülerin keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlıyor.

2.0 litre 110 hp güç ve 250 nm tork üreten ilk motor seçeneği ile 0-100 km hıza 18,7 saniyede ulaşan araç maksimum 152 km hıza çıkabiliyor. Şehir içi kullanımda 7,0 litre, şehir dışı kullanımda 5,0 litre yakıt tüketen araç ortalama 5,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip.

150 hp güç ve 340 nm tork üreten 2.0 litre TDI ikinci motor seçeneği 11,9 saniyede 100 km hıza ulaşırken maksimum 183 km hıza çıkabiliyor. Şehir içinde 7,3, şehir dışında 5,1 litre tüketen model karma tüketimde ortalama 5,9 litre yakıt tüketiyor.

Serinin en güçlü versiyonu olan ve aynı zamanda dört tekerlekten çekiş sistemi ile alınabilen çift turbolu 2.0 litre TDI motor seçeneği 204 hp güç ve 450 nm tork üretiyor.  0-100 km hızlanmasına 9,1 saniyede çıkan model maksimum 203 km hıza ulaşabiliyor. Şehir içi kullanımda 7,5 litre, şehir dışı kullanımda 5,8 litre tüketim değerlerine sahip olan model ortalama 6,4 litre yakıt tüketiyor.

Volkswagen Caravelle Fiyatları

Volkswagen Caravelle 365.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sıfır Km Volkswagen Caravelle

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here