Volkswagen Golf 8 Almanya Fiyatları Açıklandı!

2
8781
Volkswagen Golf 8

Volkswagen Golf 8 şu ana kadar tasarlanan ve piyasaya sürülen en iyi Golf iddiası ile pazara sunulmuş durumda. Yapılan değişiklikler Alman otomobil devinin standartının ötesine geçmiş olarak gözüküyor. Bu büyük denkli değişiklikler otomobile premium algısını çok yakıştırmış olarak gözükmekte. Alman devinin yeni tasarım dilini ilk kullandığı otomobil olan Golf, bu tasarımı kendisine çok yakıştırmış gibi görünüyor.

Sadece kabin içerisinde yapılan yenilikler devrim niteliğinde olurken, dış tasarımında da iddialı tasarım detayları mevcut gözüküyor. Ergonomi açısından boyutları aynı kalmasına rağmen, iç mekanda daha büyüyen model her anlamda usta işi mühendislik detaylarını bünyesinde barındırıyor. Rüzgar direncinin de daha iyiye çekilmesi sayesinde modelin yol tutuşu ve sürüş keyfi en üst noktaya ulaşmış durumda.

Volkswagen Golf 8

Volkswagen Golf 8 Hakkında Açıklamalar!

1.4 eHybrid 190 HP 39.781 Euro Style donanım paketison derece iddialı bir araç olduğunu her konuda ispat eder nitelikte yer alıyor. Bu konuda yetkililer sürekli demeçler ve en iddialı model olduğu kanıtın da söylemler de bulunuyor. Golf Ürün pazarlama Şefi yaptığı açıklamada, ‘Gerçek devrim, bu aracın iç mekanıdır’ dedi. ‘Sekizinci nesil olan yeni Golf Car2X teknolojisine sahip olan ilk Volkswagen marka araçtır. Bu teknoloji aracın 800 metre uzaklıkta bulunan diğer araçlar ile iletişim kurmasını sağlar. Bu özelliğin asıl amacı, sürücü trafikte durduğunda aracın arkadan gelen sürücüleri uyararak dikkatli olmalarını sağlamasıdır. Ayrıca bir acil durum aracı arkadan yaklaştığında Golf’ün sürücüsünü hemen uyarmasını sağlayacaktır. Tüm yeni Volkswagen modelleri gibi yeni Golf aracı da standart olarak kazaları ve çarpışmaları önlemek için yaya tanıma ve acil durum fren sistemine sahiptir. Ayrıca Yeni Golf şeritlerin net olması koşulu ile şerit tutma kontrolü özelliği de bulundurmaktadır.’

Volkswagen Golf

Aracın içinde bulunan ayarlar, pano düzeninden ortam aydınlatmasına kadar her şey kullanıcı profili olarak özelleştirilebilir. Bu profil sürücü ile birlikte üçüncü nesil Volkswagen bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış olan diğer araçlara da geçecek. Bu sistem ilk olarak Passat modelinde kullanıldı. Aracın içindeki seçenekler arasında, head-up display ve ses sistemi ayarlarını kontrol etmeyi sağlayan dokunmatik 10 inçlik bir ekran yer alıyor. Aracın bilgi-eğlence sistemi jestlere veya sesli komutlara cevap vermektedir.

Golf 8’in Almanya Fiyatları!

1.0 TSI 90 HP 19.880 Euro Golf donanım paketi

1.0 TSI 110 HP 22.049 Euro Golf donanım paketi

1.5 TSI 130 HP 26.036 Euro Life donanım paketi

1.5 TSI 150 HP 27.030 Euro Life donanım paketi

1.0 eTSI 110 HP 26.972 Euro Life donanım paketi

1.5 eTSI 150 HP 29.687 Euro Life donanım paketi

1.4 eHybrid 190 HP 39.781 Euro Style donanım paketi

2. EL GOLF İLANLARI

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here