Volvo Uzaktan Yazılım Güncellemelerini Genişletiyor

0
659
Volvo, Uzaktan Yazılım Güncellemelerini Genişletiyor

Volvo, uzaktan yazılım güncellemelerini tüm modellere genişletiyor. Artık yalnızca Volvo elektrikli araçlarının sürücüleri değil Android Auto özelliğinden yararlanamayacak. Aynı zamanda içten yanmalı motor sahipleri de gelecekte uzaktan yazılımlı güncellemelerin keyfini çıkarabilecek. Volvo’nun Google tabanlı bilgi-eğlence sisteminin sekizinci güncellemesi gerçekleşti. Böylelikle dünya çapında 200.000’e yakın araç bu özelliğe sahip. Ancak şimdiye İsveç otomobil markası yalnızca İsveçli tamamen elektrikli modellerine Android sistemine sahipti. Artık bu yelpaze genişleyecek. 2023 yılı itibariyle Volvo S60, Volvo V60 ve Volvo XC9 modelleri de en yeni Android Automotive OS sürümüyle donatılacak. Yani uzaktan yazılım güncellemeleri ile. Bilgi-eğlence platformu Google ile birlikte çalışıyor. Google Haritalar, Google Asistan ses kontrolü vb. ile entegre halde. Üsteli Volvo da açıklamalarında Google hizmetlerine erişim ile müşterilerin arabalarını her gün iyileştirme hedefi olduğunu ifade ediyor. Böylece üst düzey kişiselleşme sağlanıyor.

Volvo Yazılım

Volvo Uzaktan Enerji Yönetimi Optimizasyonu

Enerji yönetimi iyileştirmeleri sayesinde, hem soğuk hem de sıcak günlerde uygun akü sıcaklıkları korunuyor. Üstelik bu sayede sürüş menzili de artmış oluyor. En son Volvo uzaktan yazılım güncellemesi, Play Store aracılığıyla gerçekleşti. Diğerlerinin yanı sıra Navigasyon, şarj etme ve park etme alanlarında ek uygulama kategorilerine erişim sağlıyor. Şarj süresini azaltmak için pil önceden ısınıyor. Böylece şarj işlemi de daha kullanışlı olmuş oluyor.

Üstelik, menzili korumak için daha iyi enerji yönetimi ve klima kontrolü için gelişmiş bir zamanlayıcıya sahip. Bu sayede, araçtaki mobil uygulama çeşitli işlevsel iyileştirmeler sağlıyor. Bununla birlikte, en son Volvo uzaktan yazılım güncellemesi, daha iyi enerji yönetimin içim iklim zamanlayıcılarına sahip. Ayrıca Volvo modelleri artık hızlı şarj ilerleme güncellemeleri de sağlıyor. Bu güncelleme, 2022’nin başında Güney Kore, Avustralya, Tayland ve Singapur’da kullanılmaya başlandı. Şimdi ise Hindistan, Tayvan ve Yeni Zelanda’da boy gösteriyor.

Volvo Kullanım Kolaylığı

Volvo, otomobillerdeki yazılım teknolojisinin akıllı telefonlardan farklı olmaması gerektiği görüşünde. Böylece günlük yaşamda pratiklik artmış oluyor. Bu nedenle Volvo uzaktan yazılım güncellemeleri de herhangi bir uzmana danışmak zorunda kalmadan kullanım kolaylığı sağlıyor. Sürekli iyileştirmeler ile Volvo sürüşünün olumlu sonuçları artıyor. Bu da Volvo’yu bu konuda daha da cesaretli davranmaya itiyor. Volvo da sürekli ilerlemeler devam edeceğini ifade ediyor.

İkinci El Volvo Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here