Motosiklet veya bisiklet sürücülerinin yol deneyimlerini paylaşabilmeleri ve yeni bir yol hakkında deneyim kazanmalarını sağlayabilmek adına Yamaha MyRide uygulaması piyasaya çıktı. Yamaha tarafından tasarlanan bu uygulama ile sürücüler, artık yol deneyimlerini tüm dünya ile paylaşabilecekler. Bu sayede sürücüler, ilk kullandıkları bir yol hakkında, önceden paylaşılan veriler ışığında bilgi sahibi olabilecekler. Açıkçası bu uygulamanın kesinlikle sürücüler için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca uygulama sadece Yamaha kullanıcıları için değil. Tüm motosiklet sürücüleri bu uygulamayı kullanarak yol deneyimleri hakkında bilgiler kaydedebilecek ve onları paylaşabilecek. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Yamaha MyRide, Sürücülerin Yeni Seyir Defteri Olacak

Kısaca tanıtacak olursak Yamaha MyRide uygulaması sürüş deneyiminizi dünyayla paylaşmanın ilginç ve yeni bir yolu olarak piyasaya çıktı. Bu uygulama sayesinde her sürücü, başka sürücülerin sürüş deneyimlerini izleyecek. Diğer yandan ise kendi sürüş deneyimlerini de dünya ile paylaşabilecek. Bu da kendi hikayenizi yoldayken oluşturmanıza ve bu yolculuklara resimler ekleyerek bunları kaydetmenize olanak sağlayacak. Ayrıca bu uygulama sayesinde diğer kullanıcılar sizin paylaştığınız eklentileri (resim vb.) kendi cihazına da indirebilecek. Siz de yeni yol deneyiminiz hakkında kaydettiğiniz eklentileri ve bilgileri isterseniz sosyal medya üzerinden de paylaşabileceksiniz. Ayrıca uygulama sayesinde bir sürücü, kullandığı bütün motosiklet veya bisikletlerinde listesini kolaylıkla oluşturabilecek. Kısaca söylemek gerekirse, bu uygulamaya sürücülerin yeni seyir defteri diyebiliriz.

Yamaha MyRide uygulama arayüzü

Uygulama, Sürücülere Yeni Yollar Hakkında Büyük Bilgiler Sağlayacak

Yamaha MyRide ile sürücüler, yollardaki diğer sürücülerden inanılmaz veriler alabilecek. Örnek vermek gerekirse, bir sürücünün kat ettiği yoldaki yatma açısını, hızlanmasını, hızını, mesafesini ve daha fazlasını içeren veriler bu uygulama ile açık bir şekilde paylaşılacak. Bu da diğer kullanıcıların bu veriler ışığında yollar hakkında inanılmaz bilgiler elde etmesine olanak sağlayacak. İnanıyorum ki bu uygulama, dünya çapında bir çok sürücü tarafından ilgiyle karşılanacaktır. Peki siz Yamaha MyRide uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

Satılık Tüm Yamaha Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here