Yeni 2021 Hyundai Kona Tanıtıldı

1
3354
Hyundai Kona

Makyajlı Hyundai Kona ilk ayrıntı ve görselleriyle resmi olarak tanıtıldı. Görseller uluslararası olan model tasarımı hakkında ipuçları veriyor.

Bu görüntülerden, 2021 Hyundai Kona’nın tüm ön kısmının sihirli bir değnekle dokunulduğunu görebiliyoruz.

Kona’nın makyajlı tasarımının markanın Sensuous Sportiness temasıyla uyum içerisinde olması bekleniyor.

Firma gelecek haftalarda daha fazla bilgi vereceğini söylese de yenilenen Kona ve Kona N Line’ın lansman zamanlaması hala açıklanmayı bekliyor.

Yeni Kona’nın aynı zamanda ufak iç ve mekanik düzenlemeleriyle gelmesi bekleniyor.

Uluslararası pazarlarda mevcut olan bu modelin makyajlı halinin daha sportif ve modern bir tasarımı olacağı söyleniyor. Güncellemeler, Hyundai’nin gelecek modellerin çoğunda kullanılacak olan daha geniş Sensuous Sportiness küresel tasarım temasının bir parçası.

Hyundai Kona’nın tanıtım görselleri ne içeriyor?

Tanıtıma bakarak, Yeni Hyundai Kona’nın mevcut altıgen ızgaradan kurtulup tamamıyla yeniden tasarlanmış daha geniş ve ince bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz. Yenilenmiş tampon ve koruma levhası tasarımının yanı sıra yeni tasarım gündüz farları da göze çarpıyor. Hyundai ayrıca daha geniş bir duruşa sahip, ancak bunun daha geniş bir tekerlek aralığı veya daha fazla genişlik görünümü vermek için görsel illüzyon olup olmadığı kesin değil.

Yeni Hyundai Kona’da başka hangi değişiklikler olacak?

Şu anda diğer değişikliklerle ilgili resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Bununla birlikte, Kona’nın güç aktarma organlarında hafif güncellemeler, kabin ve bilgi-eğlence sistemlerinde iyileştirmeler ve uluslararası pazarlar için ek sürücü destek özellikleri bekliyoruz.

Hyundai Kona, N-Line donanımına sahip olacak mı?

Yeni Kona, ilk kez yeni bir N-Line varyantını tanıtacak. Sportif tarzdaki modelin daha aerodinamik bir tasarıma, genişletilmiş hava girişlerine ve daha agresif bir ön tampon profiline sahip olduğu iddia ediliyor. Aynı zamanda, daha sportif bir kabin olmasını da bekliyoruz.

Hyundai Kona N performans versiyonu da olacak mı?

Bu yılın sonlarında ayrı olarak ortaya çıkması beklenen performans varyantı test edildi ve 200 beygirden fazla güç aktarım mekanizmasına sahip olacak. (1.6 litre turbo benzinli olması bekleniyor).

2.El Hyundai İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here