Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada

1
3131
Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada

İlk tanıtımından neredeyse bir yıl sonra, Nissan Juke ile rekabet eden Toyota Yaris Cross İngiltere pazarına getirildi.

Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada

Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada

 

Bu yeni Toyota Yaris Cross. Nissan Juke , Renault Captur , Peugeot 2008 ve Skoda Kamiq gibi modellerle rekabet edecek şekilde tasarlanmış bir B segmenti crossover .

Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada

 

Toyota Yaris Cross ; Eylül ayında beklenen ilk teslimatları ile bu yıl Birleşik Krallık’taki alıcılar için satışa sunulacak. Toyota, şimdiye kadar yalnızca orta sınıf Yaris Cross Dynamic’in teknik özelliklerini yayınladı, ancak amiral gemisi Excel varyantı henüz üretim için onaylandı.

 

 

Dinamik pakette  standart olarak 18 inç alaşım jantlar, gümüş tavan rayları ve ön ve arka koruma plakalarını içeren sağlam bir gövde kiti ile birlikte gelmektedir.  İç kısımda piyano black  gösterge paneli kaplaması, suni deri döşeme, siyah tavan döşemesi ve deri direksiyon simidi ve vites topuzu bulunmaktadır.

Toyota ayrıca yakında, yalnızca otomobilin piyasaya sürülmesinin ilk 12 ayı için mevcut olacak olan, Yaris Cross Dynamic’in sınırlı sayıdaki ; Premiere Edition versiyonunu da piyasaya sürecek. Standart model üzerindeki yükseltmeler arasında deri koltuklar, bir baş üstü ekranı, iki renkli boya, elektrikli bir bagaj kapağı ve benzersiz bir 18 inç alaşım jant seti bulunur.

Yeni 2021 Toyota Yaris Cross:

Yaris Cross, Toyota’nın Yeni Küresel Mimari (TNGA) platformunun en küçük versiyonunu temel alan ikinci Avrupa modelidir. Bu şasi bileşenleri ölçeklenebilir bir set destekler nitelikte olmuştur .

Yaris Cross, Ford Puma’dan sadece 6 mm daha kısadır, ancak dingil mesafesi 28 mm daha kısadır. Nissan Juke ile karşılaştırıldığında , 30 mm daha uzun dingil mesafesi ile genel olarak 45 mm daha uzun. Cross, dingil mesafesini Yaris süper mini ile paylaşıyor, ancak toplamda 240 mm daha uzun ve 90 mm daha uzun. 30 mm ekstra yerden yükseklik ile içeride bol miktarda ekstra tavan boşluğu olmasını beklerdik.

Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada

Yaris Cross, C-HR’den 200 mm daha kısa olmasına rağmen, Toyota, daha büyük, daha cesur kardeşine göre içeride daha fazla alan sunduğunu iddia ediyor. Yeni 2021 Toyota Yaris Cross Dynamic Piyasada.

Toyota’nın Valenciennes’teki Fransız üretim tesisinde ve büyük miktarlarda da inşa edilecek : Toyota’nın tahminlerine göre yılda yaklaşık 150.000. Bu, markaya Avrupa B-SUV pazarında ; her birini satacak olursa , hatırı sayılır bir pazar payı vermektedir.

2. EL TOYOTA YARİS SATIN AL 

1 YORUM

  1. ben sevdim hoş olmuş bu segmentte boşluğu vardır Toyota’nın iç tasarımı da güzel görünüyor fiyatlarda uygun olursa çokça satacağını düşünüyorum.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here