Yeni Ford Kuga Euro Ncap’tan 5 Yıldız Aldı!

0
1157
Yeni Ford Kuga

Yeni Ford Kuga satışa sunulduğundan beri sansasyonel fiyatlar ile sürekli gündemde kalmayı başarmış bir model olarak göze çarpıyor. Yeni Kuga ne kadar da kalite standartının üstünde bir Suv olsa da Türkiye’de uygulanan fiyat politikası ağır eleştirilerin hedefi olmuştu. Zam üstüne zam yapan Ford Türkiye ardı arksı gelmeyen bu zamlar konusunda hiç bir açıklama da yapmamıştı. Yeni Kuga fiyatını hak edecek bir Suv olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Avrupa’nın önde gelen bağımsız test kuruluşlarından biri olan Euro Ncap’tan tam not almayı başardı. Euro Ncap şirketi modelin bir kullanıcı için ne kadar güvenilir olup olmadığına bakan ve test eden bağımsız bir şirket. Bu şirketin uyguladığı zor testlerden tam not puanı yani 5 yıldız alan Kuga kullanıcısına daha da güven vermeyi başarmış durumda.

Yeni Ford Kuga
Yeni Kuga

Yeni Ford Kuga Güvenlik Donanımları Neler?

Yeni Ford Kuga Euro Ncap’ten tam not alarak güvenlik donanımlarının üstün seviyesini ispatlamış oldu. İşte Bu güvenlik ve emniyet donanımlarında bazıları:

  • 5 yıldızlı güvenlik: Bağımsız güvenlik kuruluşu Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik derecelendirmesi alması, sizi ve yolcularınızı koruyabilme yetkinliğinin kanıtı. Euro NCAP, tüm yeni araçların güvenliğini en detaylı şekilde ve en yüksek standartlara göre değerlendirmektedir.
  • Acil durumda maksimum fren gücü: Acil Durum Fren Desteği, acil fren durumunu algılamak ve maksimum durma gücü sağlamak için fren sisteminin içindeki basıncı optimize etmek amacıyla tasarlanmıştır.
  • Çocukların güvenliğini sağlamaya yardımcı: Yeni Kuga her yolculukta çocuklarınızın emniyette ve güvende olmalarını sağlayacak şekilde tasarlandı. Arka koltuklardaki ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı noktaları sayesinde iki çocuk koltuğunu kolaylıkla sığdırabilirsiniz
  • Kontrol sizde: Kontrolün sizde kalmasına yardımcı olmak üzere tasarlanan Elektronik Denge Kontrol Sistemi, aracınızın ilerlemesini sürekli olarak izliyor, seçtiğiniz seyir çizgisindeki sapmaları (patinaj gibi) algılıyor ve aracın yoldaki konumunu otomatik olarak düzeltiyor.
  • Lastikleriniz indiğinde erken uyarı: Lastik Basıncı İzleme Sistemi, lastiklerinizden herhangi birinin sürüş esnasında inmeye başladığını algılarsa gösterge panelindeki bir simgeyi yakarak sizi uyarıyor.
  • Yayaları korumaya yardımcı olan sistem: Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı, kamera ya da radar teknolojisini kullanarak önündeki yolu tarıyor, bir araç, yaya veya bisikletliyle çarpışma tehlikesi algılanırsa size uyarı veriyor.

Yeni Kuga Şubat 2021 Fiyat Listesi Nasıl?

2021 Style SUV 1.5L EcoBoost 120PS 6 İleri Manuel Benzin Euro 6.2 361.600 TL
2021 Style SUV 1.5L EcoBlue 120PS 6 İleri Manuel Dizel Euro 6.2 376.300 TL
2021 Style SUV 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 388.500 TL
2021 Titanium SUV 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 421.300 TL
2021 ST-Line SUV 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 466.400 TL
2021 ST-Line SUV 2.5L 225PS Otomatik Hibrit Euro 6.2 1.149.000 TL

 

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here