Honda, 2023 Pilot ile TrailSport serisine yeni bir SUV daha kazandıracak.

Japon otomobil üreticisi, aracın arazide daha yetenekli haline gelmesi için çalışıyor. Bu nedenle araç bir dizi modifikasyona sahip olacak. Genişletilmiş dört tekerlekten çekiş sistemi özelliğiyle araç güçlü bir donanıma sahip olacak. Honda 2023 Pilot modeli için hazırladığımız içeriğin detaylarını inceleyelim.

Yeni Honda 2023 Pilot Hakkında Detaylar

İlk olarak araçta ızgarayı ve bagaj kapağını süsleyen TrailSport’a ait rozetler yer almakta. Honda bu defa tüm detaylarda siyah rengi kullanmıştır. Alt dış hava girişlerinde kullanılan renkle siyah süslemeli çerçeveler yapılmakta. Ayrıca ön fasyanın altında koruma levhası olarak gözüken gümüş bir parça bulunmakta. 2023 model için güncellenmekte olan Pilot modeli, yeni nesilde daha sağlam bir hale gelecek.

2022 Acura MDX ile aynı platformu kullanması beklenen model, eski modele göre daha güçlü ve sert olmalı. Ayrıca çift salıncaklı bir süspansiyona da sahip olacak. Bu sonbaharda aracın tanıtımı açıklanması planlanmakta. Mevcut modelle karşılaştırıldığında ise yeni Pilot kutu şeklindeki ızgarayla CRV’yi andırmakta. Yenilenen modelde farlar belirgin ve dikdörtgen şekliyle karşımıza çıkacak. TrailSport metalik ve siyah kaplamayla birleşiyor.

Büyük oranda aracın iç kısmında da değişimlerle karşılaşacağız. Şu an da yeni model adına güç aktarma organlarında bilgi bulunmamakta. Mevcut modeli 283 beygir gücü üretirken dokuz ileri otomatik şanzımanla eşleşen V6 motoru kullanmakta. Yeni araç güçlü bir arazi performansı sergilemesi adına üstün donanım özellikleriyle güçlendirilmekte. Özellikle dış tasarımına ait görsel iyileştirmelerin fazlasıyla dikkat çektiğini belirtelim. Ayrıca araçta çelik kızak plakaları ve arazi lastikleri de bulunacak. Böylelikle aracın donanım konusundaki eksiklikleri giderilecektir. Lambalar ise braket benzeri tasarımda değil yamuk bir görünüme sahip olacak.

Son olarak, 2023 Honda Pilot için tanıtım tarihi konusunda net bir bilgi bulunmamakta. Fakat bu sonbahar içerisinde tanıtım için çalışmaların yapılacağı düşünülüyor. Yeni Pilot’un heyecanla ve ilgiyle karşılanacağı noktasında hiç şüphemiz yok.

Sizler Yeni Honda Pilot hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorum kısmında da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

TRİNK SAT

Arabam Kaç Para

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here