Yeni Mercedes S Serisi Yurt Dışında Satışa Sunuldu.

1
1038

Yakın zamanda tanıtımı yapılmış olan Yeni S Serisi Almanya’da satışa hazır durumda kullanıcılarını beklemektedir.

Eylül ayının başında resmi tanıtımı düzenlenen yeni Mercedes S-Serisi, özellikle teknolojik açıdan bakıldığında en üst düzeyi temsil ettiği görülebiliyor. Motor Kaputunun altındaki verimli motoruyla da dikkatleri üzerinden eksik etmeyen model için yurtdışında vakit kaybetmeden satış sürecinin başladığını görüyoruz. Tanıtımı öncesinde düzenlenen üretim süreci neticesinde yeni neslin anavatanı Almanya’da beş farklı versiyonda satışa sunulacak. Giriş seviyesi fiyatı yaklaşık 93.500 Euro olan model, 96.000 Euro’dan başlayan uzun dingil açıklığına sahip bir versiyona sahip. Baz donanıma sahip modellerde kullanıcıları, 282 beygir güç ve 600 Nm tork’a sahip 2.9 litrelik dizel motoru karşılayacak. Motorun boyutunun küçüklüğü de düşünüldüğünde , aracın 0’dan 100’e sadece 6,4 saniyede ulaştığı da takdir ediliyor.

S Serisi

Dört tekerlekten çekişli yeni S-Class S350d 4Matic versiyonu, 97.000 $ ‘lık giriş seviyesinde kullanıcıları bekliyor olacak. S400d 4Matic’in fiyat aralığı yaklaşık 104.000 Euro’dur. S400d için yapılmış olan geliştirmelerle motor gücü 330 hp’ye, torku ise 700 Nm’ye çıkıyor ve  0-100 hızlanmasıs da 5.4 saniyeye düşüyor. Yeni nesil için, diğer nesiller gibi, seçenekler listesi çok yüksek olacak. Kullanıcılar, özellikle dijital asistanlar olmak üzere araca ekleyebilecekleri ek maliyetleri kolayca ekleyebilirler. Yeni S-Serisi otomobiller, bu yılın sonuna kadar kademeli olarak diğer Avrupa pazarlarına gönderilecek. Araçla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

S Serisi

Otonom Sürüş Teknolojisi

Yeni S Serisinin bir başka yeni özelliği de otonom sürüş teknolojisidir. Seviye 3 otonom sürüşe uygun olan aracın, 2021’in ikinci yarısından itibaren Alman karayollarının uygun kesimlerinde yoğun trafik veya yoğun dur-kalk koşullarında ileri seviyede otonom olarak sürmesi bekleniyor.

S serisi

Mercedes S Serisi

Mercedes-Benz, dünyanın en köklü, en tanınmış ve en çok satan global araba üreticilerinden biri. Mercedes, 1886’da üretilmiş olan ilk arabadan bu yana 129 yılda yüzlerce araba modeliyle gelmiş geçmiş en büyük otomotiv markalarından biri olma unvanını da sonuna kadar hak ediyor. S serisi, Mercedes’in otomobil modelleri arasında en üst sırada yer alır. Uzun zamandaır kullanıcılarına hizmet eden konfor abidesi S-Serisi, 1951 ‘den bu yana toplamda 4 milyondan fazla satıldı.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here