Yeni Peugeot 208 Almak İçin 5 Sebep 

0
2840
Yeni Peugeot 208

Yeni Peugeot 208 oldukça renkli ve sportif tasarımıyla öne çıkıyor. Karakteristik çizgilerin ve dinamik hatların uyum içerisinde birleşmesi Yeni Peugeot 208’in tüm dikkatleri üzerine çekmesini sağlıyor. 

Etkileyici Tasarım 

Geniş ön ızgarası ve aslan pençesi formundaki ön farları oldukça agresif bir görünüm kazandırıyor. Siyah tavanı, siyah çamurluk uçları ve siyah kapı kenarlıkları özellikle sarı gövde rengiyle muhteşem bir uyum içerisinde görünüyor. Karartılmış full led arka stoplar, krom egzozlar ve parlak siyah tampon eki Yeni Peugeot 208’in arka yüzünü oldukça dinamik gösteriyor. Oldukça sportif ve modern bir tasarıma sahip olan otomobil B sınıfı araçlar arasında açık ara en etkili tasarıma sahip.

Yeni Peugeot 208

Teknolojik İç Mekan 

Peugeot tüm modellerinde oldukça modern ve yenilikçi bir iç mekan sunuyor. Keskin çizgilerin ve sportif detayların hareket kattığı iç yaşam alanı teknolojik özellikleriyle oldukça konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. 

3D I-COCKPIT sürüş keyfini farklı bir boyuta taşıyor. Kompakt ve sportif direksiyon üzerinden görülebilecek şekilde konumlandırılan yeni dijital gösterge ekranı oldukça etkileyici görüntü kalitesine ve grafiklere sahip. Tam olarak görüş açınıza konumlandırılan dijital gösterge ekranı gerekli sürüş verilerini anlık olarak size iletiyor.Navigasyonun görüntülenebildiği bu ekran sayesinde gözünüzü görüş hizasından ayırmadan gideceğiniz istikamete navigasyon yardımıyla kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Yeni Peugeot 208

10 inç büyüklükteki HD multimedya ekranı keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Multimedya ekranı altına konumlandırılan şalter tipi kontrol düğmeleri otomobilin iç yaşam alanında oldukça ince düşünülmüş detaylar arasında yer alıyor. 180 derece görüş açısı sunan geri görüş kamerası ve park sensörleri otomobilin park kabiliyetini arttırıyor.

Full led ön ve arka farlar oldukça etkileyici bir görüntü oluşturuyor. Yüksek aydınlatma kapasitesine sahip ön farlar özellikle gece sürüşlerinizi güvenli ve konforlu hale getiriyor. 

311 litre bagaj hacmine sahip olan Yeni Peugeot 208 sınıfına göre yeterli büyüklükte yükleme alanı sunuyor. 

Sürüş Destek Sistemleri 

Güvenliğin ve konforun ön planda tutulduğu Yeni Peugeot 208 gelişmiş sürüş destek sistemleri sayesinde yarı otonom sürüş deneyimi sunuyor. 

Drive Assist Plus sistemi sayesinde otomobil adaptif hız ayarını otomatik olarak yapıyor, öndeki araçlarla mesafenizi koruyor ve şeridinizde kalmanızı sağlıyor.Radar kameraları sayesinde trafik tabelası okuma özelliği bulunan otomobil yol üzerindeki trafik uyarılarını dijital gösterge ekranına yansıtıyor. 

Aktif Güvenlik Freni otomobilin önüne yaya veya araç çıkması durumunda güvenli mesafenin ihlal edildiği hallerde otomatik olarak fren yapıyor. Dikkatsizlikten kaynaklanan kazaların önüne geçilebilmesi için oldukça etkili bir asistan olan acil güvenlik freni 85km hızın altında çalışıyor.

Şerit Konumlandırma Asistanı aracın ön camına yerleştirilen kamera sistemi ile yol şeritlerini algılayarak aracın bu şeritlerin arasında kalmasını sağlıyor. 

Kör Nokta Uyarı Sistemi otomobilin kör noktasından bir aracın giriş yapacağını algılayarak sürücüyü uyarır. Yan aynalara yerleştirilen ışıklarla uyarı sağlayan bu sistem 65km-140km hızları arasında çalışmaktadır. 

Yüksek Performans ve Verimlilik 

4 farklı motor seçeneği bulunan Yeni Peugeot 208’in en yüksek performansa sahip olan 1.2 PureTech 130 hp EAT8 modeli performansı ve verimliliği bir arada sunuyor. 1.2 litre hacimli turbo destekli motor 130 PS güç ve 230 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 8,7 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 208 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 4 litre ve şehir dışı kullanımda 5,4 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 4,5 litre yakıt tüketiyor. 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımana sahip olan Yeni Peugeot 208 oldukça seri ve sportif sürüş dinamikleri sunuyor.

Fiyat 

Yeni Peugeot 208 199.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Oldukça zengin donanımlara sahip olan Yeni Peugeot 208 rakiplerine kıyasla daha uygun fiyatıyla öne çıkıyor

Peugeot İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here