Yeni Peugeot Rifter Kullananlar Memnun!

9
20241
Yeni Peugeot Rifter

Yeni Peugeot Rifter hakkında yorumlara bakmak istiyorsanız; sizin için dünya genelindeki kullanıcılar için markanın yaptığı bir ankete baktık. AutoShow Dergisi’nin yayınladığı makaleye göre 2018 model Peugeot Rifter hakkında yorumlar genel olarak çok olumlu. Yeni Peugeot Rifter’i kullananlar ne diyor; diye merak edenler için keyifli veriler var.

Yeni Peugeot Rifter Kullananlar Memnun mu?

Peugeot, yeni bir ticari model üzerinde çalışıp çok başarılı bir ürün çıkardı ortaya. Hafif ticari araç segmentindeki bu otomobil, ticari araç imajının çok ötesinde bir tasarım anlayışı ile sunulmuş. Şık tasarım, şık ve kalite odaklı iç mekan, geniş oturma alanı ve elbette yükleme alanı arayanlar için bu otomobil mükemmel bir seçim olabilir.

Kullanıcıların en çok memnun olduğu detay; yenilenen Peugeot Rifter’in iç mekanı. i-Cockpit konusunda da daha basit ama kullanışlı bir donanım sunuluyor. Ekran ölçüsü 8 inç olan araç Head-Up gösterge opsiyonu ile de önemli. Yeni Rifter kullanıcısını meme eden bu dijitalleşmiş ve kaliteli iç mekan algısı, onu sadece ticari olmaktan uzaklaştırıyor.

Üç ayrı sınıf tek bir araçta: Peugeot Rifter

SUV çılgınlığı birçok sınıfı bitirdi. Bir dönemin gözdeleri, geniş ailelerin ilk tercihi MPV’ler artık neredeyse yok olma noktasına geldi. Biliyorsunuz Fransızlar MPV üretme noktasında çok başarılıydılar. Hatta hatırlayacağınız üzere Avrupa’nın ilk MPV’si Renault Espace’dır. Peki, bir SUV’un güçlü görüntüsünü, MPV’lerin fonksiyonelliği ve bir hafif ticari aracın geniş yükleme kapasitesiyle birleştirirseniz ne olur? Bu sorunun cevabını Monaco’da düzenlenen test sürüşünde bulduk. Tüm bu özellikleri tek bir potada eriten bu aracın adı Peugeot Rifter.

Yeni Peugeot Rifter Görsellerine Bakalım!

Makyajlı Rifter’i çekici kılan bir diğer ayrıntı da dış görünümle ilgili. Tasarımcılar, tam bir ticari araç yerine SUV – aile aracı ile ticari arasında bir denge kurmuşlar. Hatta önden baktığınızda neredeyse SUV görünümünde olan otomobil, iki ayrı platformda üretilmiş.

Yedi koltuklu ve beş koltuklu olmak üzere iki farklı seçeneğinizin olması da memnun edici. Geniş iç hacim, yüksek tavan, opsiyonel cam tavan da kullanıcıların memnun oldukları arasında.

3 dizel 2 de benzinli motor seçeneği olan Peugeot Rifter’in yenisi için bu yıl sonuna kadar kampanyaları takip etmenizi tavsiye ederiz.

Sıfır km Peugeot fiyatları için buraya tıklayın!

9 YORUMLAR

  1. Son teknolojinin kullanıldığı ön ve orta konsulun yanında 40yıllık ve görmek istemediğimiz hareketli Ön Koltuk Kol dayama barları çok kötü duruyor.
    Ayrıca ön koltuğu öne tam yatırmak istediğinizde kolu yerinden çıkarmak zorundasınız.
    Bu detayın başarısız olduğu bariz bir olgu
    ki Bir sitede – bu site resmi Peugeot aksesuar sitesi ise pes derim-180Eur gibi bir fiyata – Center Armrest – Extra aksesuar
    Olarak satılıyor. Lansman dış ve iç renk uyumu Turuncuya-Kahverengi resmen baymış
    Model değişimi için Yeni Kangoo yu bekleyeceğim.

  2. arka koltuk çok rahatsız bir şekilde dizayn edilmiş dik ve küçük ebatlar aynı zamanda çok dik uzun yolculukta arkada oturanlar kesin bel hastası olur ilk geldiği gün partneri satıp alacaktım fakat arka koltuklar yüzünden vaz geçtim satışı zor düzeltmeliler

  3. yaklaşık 2 aydır rifter kullanıyom dükkan için almıştık ama binek aracım yerine geçti resmen adamlar iddialarında haklıymış helal olsun

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here