Yeni Renault Megane E-Tech Electric 2021

0
1581

Öncelikle, Bir konsept olarak ortaya çıktıktan sonra, Yeni Renault Megane E-Tech Electric 2021 kendini kısmen, içeride ve dışarıda gözler önüne seriyor.

Bununla beraber, Yeni Renault Megane E-Tech Electric 2021 – Mayıs ayı başında çevrimiçi olarak yayınlanan Renault Talk; etkinliği vesilesiyle yeni %100 elektrikli kompakt modelinin arkasındaki  perdeyi kaldırdı . Bunun dışında, Şaşırtıcı bir “L” şekilli dijital panel ile gösterge panelinin tasarımını da ilk defa görme şansı elde ediyoruz.

Diğer yandan, Yeni Renault Megane E-Tech Electric 2021 hakkında birçok bilgi öne sürüldü, Sonunda , zamanı geldi Eylül 2020’de duyurulduğu gibi ; bir tanıtım modeli adı altında, yeni elektrikli Megane önümüzdeki aylarda üretime girecek. Aynı zamanda , İlk defa pazara müşterilerin arzına sunulacak olan bu yepyeni elektrikli model,  Megane-E’nin tanıtımında belirtildiği gibi, stil açısından kendisini ön plana çıkaran bir tasarım çalışmasına sadık kaldığı açıktır . Ancak bu yeniliği bütünüyle keşfetmek için 2021 öğretim yılının başlangıcına kadar beklememiz gerekecek. Son günlerde tasarımları  onaylanan Münih Motor Show’un yıldızlarından biri olabilir .

Çok kompakt bir Megane

Öncelikle , Elektrikli Renault Megane Eylüldeki tanıtımlarda verilen bilgiler ışığında değerlendirilecek olursa ve tahminler yerini bulursa; yeni megan çok ilgi çekecektir. Captur’a yakın ölçülü bir boyut (4,21 m), ancak çok daha geniş bir alan gösterecek. Bununla birlikte , Geçmişteki tasarımlarına  paralel olarak devam edecek olan Megane (4,36 m uzunluğunda) ile aynı veya daha iyi iç boyutları sağlamak için yenilikçi elektrik mimarisine (CMF-EV) özgü uzun dingil mesafesine güveniyor.

420 km’ye kadar menzil

En verimli şekilde güç sağlamak için  elektrik motorlarını 150’den 220 hp’ye; maksimum 300 Nm tork için yeniden revize edecek; ve 0’dan 100 km/h hıza 8 saniyeden daha kısa sürede düşürülmesini sağlayacak. Bu üniteler; Volkswagen ID için maksimum 540 km’ye karşılık 600 km’ye kadar WLTP sağlamak için;  40, 60 ve 87 kWh olmak üzere üç akü kapasitesiyle çalıştırılacaktır. Şarj tarafında ise; DC’de 130 kW’a ve üç fazlı AC’de 22 kW’a kadar bir güce izin verecektir.

Yenilikçi iç mekan

Son olarak, bu Mayıs ayı başının sürprizi, yeni gösterge panosunun sunumunda yatıyor. Renault, 2017 yılında SymbioZ konsept otomobilinden esinlenmiştir. Biri direksiyonun arkasında bulunmaktadır ve bu da dahil olmak üzere; 3 ekran dahil olmak üzere L şeklinde bir panel denemiştir. Aynı zamanda yepyeni bir sürücü kokpitinin tanıtımını yaparak sözlerini tuttu.

2.EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here