Yeni Volkswagen Caddy Beklentileri Karşılıyor mu? 

0
636
Yeni Volkswagen Caddy

Yeni Volkswagen Caddy modern ve zarif tasarımıyla son derece etkileyici görünüyor. Şık ve modern çizgilerin yenilikçi tasarım felsefesiyle uyum içerisinde harmanlandığı Yeni Caddy görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dış tasarımında büyük bir değişim geçiren Yeni Caddy konforlu iç yaşam alanıyla oldukça rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Sınıfının En İyisi mi? 

Volkswagen Caddy sunmuş olduğu konfor ve performansla ticari araç deneyimini üst seviyeye çıkarıyor. Konfor odaklı bir sürüş deneyimi sunan Yeni Caddy yeni güvenlik asistanları ve sürüş destek sistemleriyle övgüyü hak ediyor. Şık ve estetik bir iç yaşam alanına sahip olan Caddy bu konuda rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başarıyor. İç yaşam alanının genelinde kullanılan kaliteli malzemeler sınıfında oldukça nadir görülüyor. Bir ticari araçtan ziyade SUV konforu sunan Yeni Caddy sınıfının en iyileri arasında gösteriliyor. Rakiplerinden biraz daha yüksek fiyatla satışa sunulan Yeni Caddy sunduğu konfor ve rahatlıkla bu fiyat farkını hak ediyor. 

Yeni Volkswagen Caddy

Ekonomik yakıt tüketim değerleriyle öne çıkan Yeni Caddy sunmuş olduğu performansla sizi şaşırtmayı başarıyor. Oldukça seri ve akıcı vites geçişleri aracın konforunu üst seviyeye çıkarıyor. 2.0 TDI motor 122 PS güç ve 320 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 11,4 saniyede tamamlayan Yeni Caddy maksimum 186 km hıza ulaşıyor.  Şehir içi kullanımlarda 5,5 – 5,7 litre ve şehir dışı kullanımlarda 3,8 – 4,4 litre tüketim değerlerine sahip olan Yeni Caddy 2.0 TDI DSG karma kullanımda ortalama 4,4 – 4,9 litre yakıt tüketiyor.

Konforu ve performansıyla sınıfının en kaliteli araçlarından birisi olan Yeni Caddy uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla binebileceğiniz ticari modeller arasında yer alıyor. 

Yeni Volkswagen Caddy – Bir Ticariden Daha Fazlası 

Yeni Volkswagen Caddy modern ve ergonomik iç yaşam alanıyla oldukça konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. AGR sertifikalı ergoComfort sürücü koltuğu geniş ve rahat yapısıyla uzun süreli yolculuklarda bile sürücünün konforunu üst seviyede tutmayı başarıyor.

Yeni Volkswagen Caddy

Yeni direksiyon tasarımı oldukça sportif ve lüks görünüyor. Direksiyon üzerine konumlandırılan fonksiyonel kumandalar multimedya sistemi, navigasyon sistemi, cep telefonu ve hız sabitleyici sistem de dahil olmak üzere birçok özelliği kumanda etmek için kullanılıyor. DSG şanzıman ile birlikte sunulan vites kulakçıkları elinizi direksiyondan ayırmadan kolayca şanzımanı kontrol edebilmenizi sağlıyor. 

Yeni Caddy’nin arka yolcu bölümünün konforu ön tarafı aratmıyor. Arka yolcu koltukları diğer ticari modellerin aksine çok daha yumuşak ve daha rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Ön koltukların arkasına konumlandırılan yemek sehpası arka bölümde oturan yolcular için oldukça fonksiyonel bir özellik olarak görünüyor. Çift sürgülü yan kapılar özellikle dar alanlarda yolcuların rahat bir şekilde araca inip birmesini sağlıyor. 230 V soket ve led aydınlatmalar arka bölümü çok daha kullanışlı hale getiriyor. 

İleri Seviye Güvenlik Asistanları 

Yeni Volkswagen Caddy

Yeni Volkswagen Caddy sürüş destek asistanları ve güvenlik sistemleriyle çok daha güvenli ve konforlu bir sürüş gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yolcuların güvenliğini ve konforunu her şeyin üzerinde tutan Volkswagen Caddy oldukça keyifli ve rahat bir ticari araç deneyimi sunuyor.

  • Arka Çapraz Trafik Uyarısı: Park alanından geri geri çıkarken sistem aracın arkasındaki yolu izler, yaklaşan nesneleri tespit eder ve gerektiğinde otomatik frenleme yaparak olası çarpışmaları önler.
  • Römork manevra sistemi “Römork Asistanı”: Dikey bir park alanından geri geri çıkarken römorku daha kolay yönlendirmenizi ve geri vitesteyken olabilecek en iyi şekilde hareket etmenizi sağlar.
  • Şehir İçi Acil Frenleme Özellikli “Front Assist”: Yayaları, bisikletlileri ve sürücüyle aynı yöne giden araçları tespit eder, sürücüyü tehlikeli durumlara karşı uyarır. Eğer sürücü zamanında tepki vermezse sistem otomatik frenlemeyle cevap verir ve hatta eğer tehlikeli bir sürüş durumu varsa kaçınma manevrası bile yapabilir.
  • Adaptif Hız Sabitleyici: Öndeki araçla aranızda olması gereken mesafeyi korur, trafikte ya da şehir içinin yoğunluğunda kısa bir süreliğine deaktif hale getirildiğinde aracı yeniden çalıştırır.
  • Ön, yan, perde ve orta hava yastıkları: Yeni Caddy’de sürücü ve yolcu için birer ön hava yastığı bulunmaktadır. Orta hava yastıkları sürücü ve ön yolcunun birbirine çarpmasını önler. Perde hava yastıkları ise, dış koltuklarda oturan tüm yolcuların yandan gelecek çarpmalardan korunmasını sağlar.

Yeni Volkswagen Caddy Fiyatları 

Yeni Volkswagen Caddy modelleri 255.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fiyat performans açısından oldukça mantıklı bir araç olan Yeni Caddy; konforlu, güvenli ve verimli bir hafif ticari araç sahibi olmak isteyenler için öne çıkıyor. 

Volkswagen İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here