Yeni Volkswagen Passat Almak İçin 5 Sebep 

0
1295
Yeni Volkswagen Passat

Yeni Volkswagen Passat geniş gövdesi ve modern çizgileriyle oldukça etkileyici görünüyor. Tasarımında yapılan ufak iyileştirmeler sonrasında çok daha modern ve yenilikçi görünen Yeni Volkswagen Passat konfor özellikleri ve donanımlarıyla etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor. Sınıfının standartlarını belirleyen Yeni Volkswagen Passat’ın özelliklerini, avantajlarını ve neden almanız gerektiğini değerlendirdik. 

 Şık ve Modern Tasarım 

Yeni Volkswagen Passat

Yumuşak ve zarif çizgilerin geniş bir gövdede bir araya geldiği Yeni Volkswagen Passat şık ve modern tasarımıyla oldukça etkileyici görünüyor. Geniş gövde yapısıyla oldukça karizmatik duran Yeni Passat ince düşünülmüş tasarım detaylarıyla oldukça modern görünüyor. Giriş paketi Impression donanım paketinden itibaren standart olarak sunulan led farlar otomobilin çok daha teknolojik ve yenilikçi görünmesine büyük katkı sağlıyor. Yıllar geçse bile ilk günkü zarafetini koruyan Volkswagen Passat modelleri her dönem şık ve modern görünmeyi başarıyor. 

Geniş ve Ferah İç Mekan 

Yeni Volkswagen Passat

Yeni Volkswagen Passat oldukça geniş ve ferah iç mekanıyla üst seviyede rahatlık sunuyor. D segmentinde Skoda Superb’ den sonra en geniş iç hacime sahip olan Yeni Volkswagen Passat 5 kişinin çok rahat seyahat edeceği şekilde tasarlanmış. Yumuşak çizgileri sayesinde oldukça modern bir iç yaşam alanına sahip olan otomobil sade ve şık görüntüsüyle büyük beğeni topluyor. Baz versiyonun iç mekanında bile üst seviyede malzeme kalitesi kendini belli ediyor. Sınıf standartlarını belirleyen otomobil olarak tanımlanan Passat ferah iç mekanı, geniş bagaj hacmi ve ince düşünülmüş detaylarıyla oldukça konforlu ve keyifli bir otomobil. 

Verimli ve Ekonomik Motor 

Yeni Volkswagen Passat verimliliği ve performansı bir arada sunuyor. Yeni nesil TSI motor teknolojisi oldukça ekonomik ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Aktif silindir kapama teknolojisine sahip olan bu motor düşük devirlerde iki silindiri otomatik olarak devreden çıkarıyor ve ciddi miktarda yakıt tasarrufu sağlıyor. Oldukça sessiz çalışan Yeni Volkswagen Passat kabin içi yalıtımı sayesinde rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. DSG şanzıman otomobilin kalkışlarda ve ara hızlanmalarda oldukça hızlı bir şekilde ivmelenmesini sağlıyor. Çift kavramalı otomatik DSG şanzıman rakiplerine kıyasla açık ara en akıcı ve en hızlı vites geçişlerine sahip. 

150 PS güç ve 250 NM tork üreten 1.5 litre benzinli motor 7 ileri DSG otomatik şanzıman ile birlikte geliyor.  0-100 km hızlanmasını 8,7 saniyede tamamlayan Volkswagen Passat 1.5 TSI maksimum 220 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 6,7 litre ve şehir dışı kullanımda 4,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Passat karma kullanımda ortalama 5,3 litre yakıt tüketiyor. 1420 kg ağırlığı ile dikkat çeken Passat benzinli bir otomobile göre oldukça uygun tüketim değerlerine sahip. 

Üst Seviye Konfor ve Teknoloji 

Yeni Volkswagen Passat konfor donanımları ve sürüş asistanları yönünden oldukça zengin özellikleriyle öne çıkıyor.  Geniş ve modern bir iç yaşam alanına sahip olan otomobil her an konforlu olmanızı ve yolcuğun tadını çıkarmanızı sağlıyor. Gelişmiş sürüş destek asistanları ve güvenlik sistemleriyle oldukça rahat ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunan Yeni Passat oldukça keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. Konforlu, ekonomik, sağlam ve teknolojik bir otomobil almak istiyorsanız Yeni Passat bu isteklerinizi fazlasıyla yerine getirecektir. 

İkinci El Piyasası 

Yeni Passat ikinci el piyasasında oldukça fazla tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Hızlı ve rahat bir şekilde satabileceğiniz bir otomobil arıyorsanız Yeni Passat’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Orta üst segmentte en çok satılan otomobillerden birisi olan Passat’ı ihtiyaç duyduğunuz takdirde değerinde satabilirsiniz. 

Passat İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here