Yenilenen 2023 Porsche Cayenne Görüntülendi

0
150
porsche cayenne

Yenilenen Porsche Cayenne Görüntülendi. Ayrıntılara yakından bakalım. 

En üst düzey model olan Turbo GT’ye ve daha küçük olan modeli incelemekteyiz. Aracın ön kısmının yenilenerek çok daha açık bir buruna sahip olacağı düşünülmekte. Yeniden şekillendirilen farlar ise artık daha açık görünmekteler. Lambaların ise artık daha dik bir konumda olması, Crossover’ın daha fazla agresif bir yapıya kavuşmasını sağlamakta. Sizler için hazırladığımız içeriği gelin birlikte inceleyelim.

İşte Yenilenen 2023 Porsche Cayenne Hakkında Detaylar

Arka tarafa gelindiği zaman ise, stop lambalarının mevcut tasarımından çok daha dar bir yapıda oluşturulacağını düşünmekteyiz. Porsche Cayenne, lüks şekilde revize edilen bir iç mekana sahip olacak şekilde düzenlenecektir. Gösterge paneli ise bilgi-eğlence ekranının yanından dışarı doğru çıkacak. Hemen altında olacağı düşünülen raf desteği bu ekrana eşlik edecektir. Ayrıca direksiyon simidinin yanında tasarım olarak 992- nesil 911’dekine benzer bir vites olacak.

Vites değişiminin yapılmasıyla birlikte Cayenne, bir orta konsola da sahip olacak. Her ne kadar yenilenen Cayenne hakkında henüz resmi bir bilgi olmadığı söylense de; aracın 2.9 litrelik V6 ve üst modelde 4.0 litrelik V8 göreceğimizi belirtmektedir. Tüm bu bilgilerin yanında şarj edilebilen hibrit modelinde de bazı güncellemeler olacağı öne sürülmekte.

Son olarak Cayenne’nin 2023 model yılı olarak karşımıza çıkacağını düşünmekteyiz. Yenilenen Porsche Cayenne’lerin ne zaman tanıtılacağı kesin olarak bilinmemekte. Fakat makyajlanan modellerin 2022- 2023 model yılında sürücülere tanıtılmasını beklemekteyiz. Bu bilgiyi tekrar hatırlatmakta fayda var. Cayenne’nin Turbo GT versiyonu 2021 yılında tanıtıma çıkmasına rağmen şirket erken davranarak, yeni bir güncelleme çalışmasına gitmiştir. Özellikle de far grubunun makyajla değişimine dikkat çekmişlerdir. İç temasında Taycan’dan oldukça fazla esinlenildiği de düşünülmekte. Detay bir söylentiye yer vermek gerekirse; Porsche Cayenne Turbo hakkında öğrenilen sınırlı yenileme bilgisi bize şirketin çok yakında yeni model yılında otomobilleri tanıtacağı fikrini sunmakta.

Çalışmaları henüz devam eden ve tamamlanması üzerine büyük özenle çalışılan Cayenne için kullanıcılar açısından oldukça yoğun bir ilgi bulunmakta. Bu konu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorum kısmında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Porsche İkinci El Araç İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here