Yenilikçi Karavan: Yucon 54 B Smart Compact Camper, doğada kamp yapmak için ihtiyaç duyulan her şeyi sunan yenilikçi, kompakt bir karavandır. Yucon 54 B, kullanıcısının bir kamp alanında tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bir karavandır. Fiat Ducato’nun dış tasarımından ilham alan 54 B’nin içi tamamen farklı olarak karşımıza çıkıyor. Herhangi bir minibüsü tam donanımlı bir eve dönüştürmek için tüm doğru çözümlerle donatılmıştır. Ayrıca Fiat Ducato, sürprizi olmayan bir minibüstür ve basit bir ticari araçtır. Minibüsleri karavan araçlarına dönüştürmekte uzmanlaşmış bir şirket olan Yucon’a gelince, etkileyici sonuçlar vermesi kesin gözüyle bakılmaktadır. Yucon 54 B de benzer bir şekilde amaca yönelik olarak her şeyin eklendiği bir karavan modelidir. Fiat Ducato, Yucon tasarımcılarının elinden çıktığında, bir kamp alanında ortaya çıkabilecek her türlü ihtiyacı karşılayabilecek.

Akıllı Kompakt Bir Kamp AracıYucon 54 B Smart Compact Camper

Tabii ki de Türkiye’de satışa sunulmayacak ve ulaşamayacağımız bir model olan Yucon 54 B oldukça başarılı karavan modellerinden biridir. Yucon tasarımcıları, minibüsü bir karavan aracına dönüştürerek müthiş bir iş çıkardılar. 54 B, ilk olarak Almanya’daki bir karavan fuarında görüldü. Ticari minibüs modeli olan Fiat Ducato, Yucon tasarımcılarının eline geçtiğinde, büyük ölçüde değişti. İç mekan, bir karavan modelinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yeniden tasarlandı. Yucon, minibüsleri kampçılara dönüştürmekte uzmanlaştığı için sonuç büyüleyici işler çıkardı. İlk bakışta sıkı bir uyum gibi görünse de 54 B, doğada bir gezinin tüm gereksinimlerini karşılamak için iyi bir donanıma sahiptir. Ayrıca küçük boyutu sayesinde şehir içinde bile rahatlıkla kullanılabilir.

Zarif ve Donanımlı İç MekanYucon 54 B Smart Compact Camper

54,1 m’lik karavan, Avrupa’da bir yerde bütün karavan fuarında sergilenmektedir. Ayrıca iç mekanı keşfetmek için kapıları sonuna kadar açık bırakılıyor. Minibüsün toplam uzunluğu 54,1 metredir. İlk bakışta, iç mekan dar ve uyumsuz gibi görünüyor fakat vahşi doğada bir tatil gezisi için gereken hemen hemen her şeyle donatılmıştır. Küçük ama kullanışlı mutfak, hazırlıklar için yeterli alana, iki ocak ve bir fırına sahiptir. Ayrıca 54 B, dört yetişkin için yemek alanı olan 85 litrelik bir buzdolabı sunar. Arkadaki büyük bir yatak, çift arka kapıdan muhteşem bir manzaraya sahip iki kişiyi de ağırlayabilir.

Motor Performansı ve Teknikleri

54 B, 75/90 litrelik bir depoya sahip isteğe bağlı 180 HP Euro 6 dizel motor kullanılmaktadır. Yucon, 110 litrelik bir tatlı su deposu, iki standart AGM pili, 80 litrelik bir atık su deposu, standart Combi 4 TRUMA ısıtma, 700 kilogramın üzerinde taşıma kapasitesi ve aralarından seçim yapabileceğiniz sekiz boya seçeneği sunar. Ayrıca Yucon 54 B, açılır, döner, açılır masa üstü, arkada geniş saklama alanı, iç kısımda çok sayıda bölme, katlanabilir latalı çerçeve ve standart yardım sistemleri ve aynalı dolaplar olan arka camları olan bir çift kapı ile birlikte standart olarak satışa sunulur.

Yurt Dışındaki Karavan Fiyatları

Yurt dışı ile Türkiye’nin ekonomik ve güncel durumlarını karşılaştırmak, moral bozukluğundan başka bir şey olmasa da Yucon 54 B Smart Compact Camper, Türkiye’de satışa sunulmamaktadır. Bunun birçok sebebi bulunmaktadır. Yurt dışında Yucon 54 B’nin fiyat etiketi yaklaşık 54.690 dolardır. Türkiye’de de birçok karavan yapan firma bulunsa da sıfır araçların karavana dönüştürülmesi, sahilden yalı almak kadar pahalı olmaktadır. Yabancı ülkelerin akıllı tasarım ve bol özelliklerin verimli bir karışımına sahip bir karavan modeli piyasası için en uygun fiyatlı karavan modellerinden biridir. Yucon 54 B, akıllı tasarım ve bol özelliklerin bir karışımıdır. Akıllı, kompakt karavan aracı, bir Fiat Ducato’nun dış tasarımından ilham almıştır. İç mekan, alanın her santimini maksimum düzeyde kullanmak için akıllıca tasarlanmıştır. Katlanabilir çerçeve ve çift kapılar, aracı başka bir incelik düzeyine taşıyor. Minibüs, kullanıcının vahşi doğada bile evinin rahatlığını yaşamasını sağlayan yeterli özelliklerle donatılmıştır.

Genel olarak Yucon 54 B, bol özelliklere sahip harika bir karavan aracıdır. Dış tasarımında Fiat Ducato’dan ilham alan tasarımcılar, ticari aracı yenilikçi, kompakt bir karavana dönüştürmek için büyük çaba sarf ettiler. Doğada lüks bir deneyim için gereken her şeyle dolu olan Yucon 54 B, Yurt dışında 54.690 dolardan satılıyor. Minibüsleri karavan araçlarına dönüştürme konusunda uzman olan Yucon, kompakt karavanı Avrupa’da dönüştürülmüş araçların sergilendiği bir karavan gösterisinde tanıttı ve ilgileri üzerine çekti.

İkinci El Karavan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here