15 Temmuz Şehitleri Anma Dijital Rallikros Yarışı

0
1523

TOSFED (Türkiye Otomobile Sporları Federasyonu) 15 Temmuz’da “15 Temmuz Şehitleri Anma Dijital Rallikros Yarışı” adında dijital bir rallikros yarışı düzenliyor. Yarışı TOSFED’in sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Covid-19 şüphesiz dünyanın dört bir yanından hemen her sektörü ve neredeyse herkesi olumsuz etkilerken, bu süreçle birlikte yükselişe geçen sektörler de var.

Pandemi döneminde evlerimizde kalarak yeni hobiler edinmeye devam ederken, sosyalleşme ve eğlence ihtiyaçlarımızı da online yarışlar sayesinde gidermeye çalışıyoruz. Gerek ülkemizde gerekse dünya çapında çok kısa sürede çok popüler bir konuma gelen e-spor yarışları şüphesiz tüm yarış severlerin gönlünde taht kurdu.

Ford ile 19 Mayıs`ta Yarış

19 Mayıs Evde Yarış

Geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Ford tarafından gerçek yarış pilotları ve e-spor yarışçıları arasında kıyasıya bir yarışa tanıklık etmiştik. Yarışın geniş özetini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Not the GP

Reverse Grid Action GP

Dünya çapında da çok büyük yankılar uyandıran “Not the GP” adlı online formula 1 turnuvasına da rağbet çok büyük oldu. Charles Leclerc, Nicholas Latifi, Antonio Giovinazzi, Lando Norris ve Real Madrid’in deneyimli kalecisi Thibaut Courtois gibi dünyaca önemli sporcuların tekerlek tekerleğe bir rekabetle geçen bu dünya çapındaki turnuvayı ülkemizin gururu, BMW’nin 2020 GT4 sürücüsü Cem Bölükbaşı kazanmayı başardı. arabam.com ekibi olarak Cem Bölükbaşı’na, ülkemizi böyle bir platformda layıkıyla temsil ettiği için minnettarız. Umarız, çok daha büyük başarılara imza atarsın Cem!

TOSFED Dijital Pist Şampiyonası

TOSFED DİJTAL

Bunlar pandemi dönemi e-sporlarının ne kadar ciddi bir seyirci ve yarışçı kitlesine sahip olduğunun bariz göstergeleriydi. Bu trendi fark eden Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) online platformlar için çok iddialı bir etkinlik takvimi yayınladı. İlk etkinliğin ismi TOSFED Dijital Pist Şampiyonası oldu ve bu şampiyona 30 Mayıs’ta başladı. 250 sürücü arasındaki elemelerde en hızlı olan 14 sürücü ile 10 ayaklı şampiyonanın ilk 4 ayağı tamamlandı bile. Yarışların geniş özetlerini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

15 Temmuz Şehitleri Anma Dijital Rallikros Yarışı

15 Temmuz Şehitleri Anma Dijital Rallikros Yarışı 2020

Hali hazırda bu süreci başarıyla yürüten TOSFED 15 Temmuz Şehitlerimiz’in anısına 15 Temmuz’da “15 Temmuz Şehitleri Anma Dijital Rallikros Yarışı” düzenlenmeye hazırlanıyor. Şüphesiz kıran kırana geçecek olan bu yarış 15 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00’dan itibaren TOSFED’in youtube, twitch ve facebook kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Lisanslı aktif sporcuların katılımına açık olan bu organizasyona başvurular 13 Temmuz Pazartesi akşamı 18.00’a kadar devam edecek. Kayıt için başvurular dijital@tosfed.org.tr adresine yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve yarış kuralları için TOSFED Resmi sayfasını bu linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here