Sürüşü kolay, konforlu bir süpermini otomobil arıyorsanız Chevrolet Aveo tam size göre.

Cömert bir donanım listesi, büyük bir bagajı ve pratikliği nedeniyle rakiplerinden oldukça öndedir.

aveo

Chevrolet Aveo motor yelpazesi iki benzinli ve dizel motor olmak üzere 3 motor seçeneğinden oluşuyor. 1.2 litre benzinli motor 83 bg, 1.4 litre benzin 99 hp’dir. Opel Corsa’dan alınan ekonomik 1.3 litrelik bir dizel içerir.

Opel Corsa’dan ödünç alınan 1.3 litrelik dizel , 94bhp ve 190Nm tork ile çok daha iyi performans sağlıyor. Ayrıca tüm motorlar, standart olarak takılan beş vitesli düz şanzıman ile birlikte gelir.

aveo

Aveo’nun kontrolleri ve rahat vites değiştirme özelliği, şehirde manevra yapmayı kolaylaştırır. Bununla birlikte, direksiyondan gelen geri bildirim eksikliği ve zayıf gövde kontrolü , sürüş dinamikleri açısından Suzuki Swift veya Ford Fiesta’nın çok gerisindedir.

Chevrolet’in imzası niteliğindeki çift ızgarası, arkaya yatık farları ve metal işçiliği Chevrolet Aveo’yu çok şık kılıyor. Arka kapı kolları C sütununun arkasına gizleniyor. Pratikte olduğu gibi beş kapılı olmaktan çok sportif bir üç kapı görüntüsü yaratıyor. Tüm Aveo donanım seviyelerinde çok sayıda kit standarttır. Ancak alaşım jantlar yalnızca LT veya üzeri donanımlarda mevcuttur.

aveo

Chevrolet Aveo sadece beş kapılı hatchback olarak mevcuttur. Ayrıca bir önceki modele göre daha geniş ve bagaj hacmi 220 litreden 290 litreye çıkarıldı. Koltukları katlayınca 653 litre alana sahip oluyorsunuz. Böylece koltukları katlandığında sadece 211 litre ve 528 litre alana sahip olan Suzuki Swift’den çok daha büyüktür. Bagaj açıklığı dardır. Bu da daha büyük eşyaların yüklenmesini olması gerekenden daha zor hale getirir.

Hem baş hem de diz mesafesi yeterlidir. Ayrıca arkada iki yetişkinin rahat bir şekilde oturması için yeterli alan var. Ayrıca üstte müzik çalarlar ve CD’ler için alanın yanı sıra ön koltukların altında saklama tepsileri olan temiz bir ikiz torpido gözü de var.

Standart güvenlik kiti elektronik denge kontrolü, emniyet kemeri hatırlatıcıları ve altı hava yastığı içerir. Kaput ayrıca yayaların yaralanmasını en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır.

İKİNCİ EL AVEO İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here