İkinci el Suzuki Jimny Almayı Düşünenler İçin İnceledik…

Güçlü ön ve arka aksları sayesinde her türlü zorlu arazide, nehir kıyılarında, sarp, kayalık tepelerde, zorlanmaksızın ve konforunuzu bozmaksızın ilerlemenize olanak tanıyan dinamik araç Suzuki Jimny, 2017 senesinde de formunu, karizmatik tasarımını, çevikliğini ve performansını koruyor. Gelişmiş teknolojik eklentileri, yeni güvenlik seçenekleri, daha konforlu bir iç tasarım gibi yeniliklerle bu sene de muadilleri arasında gözde olacak gibi.

Suzuki Jimny modelini yakından incelemek, çok kafa karıştıran detaylara girmeden net bir özet geçmek istedik. Özellikle de sıfır  Suzuki  almak isteyenlere bazı önemli detayların altını çizeceğimiz bir inceleme yazısı hazırladık. Elbette Suzuki Jimny almayı düşünenlerin en çok merak ettiği konular, Suzuki Jimny fiyatı ve motor özellikleri.

2017 Model Suzuki Jimny Motor Seçenekleri Nasıl?

Son model Suzuki, 1.3 L VVT 85 HP gücündeki benzin motorunu 4 ileri otomatik şanzımanla birlikte sunuyor. Bu motor en zorlu koşullarda dahi gerçekten oldukça iyi bir performans vaad ediyor.

Yeni Jimny Güvenlik Özellikleri Neler?

2017 yılında çift ön hava yastığı, yan kapı güvenlik barları, ABS, Fren Destek Sistemi (BAS) ve olası bir savrulma durumunda aracın savrulmasını engelleyen Elektronik Denge Kontrolü gibi sizi ve yakınlarınızın can ve mal kaybını önleyen yeni güvenlik özellikleri sunuyor.

Son Model Jimny Renk Seçenekleri

Son model Kuasar Gri, Beyaz-Gri, Haki-Gri, Mavimsi Siyah-Gri olmak üzre dört farklı renk seçeneği sunmakta.

Otomatik ve Manuel Seçenekleri

2017 model  4 ileri otomatik olmak üzere tek bir şanzıman seçeneği sunmakta.

Fiyat Seçenekleri

4×4 çekişli, otomatik şanzımanlı ve benzin motorlu olan 1.3 Style’ın fiyatı 170-200 bin tl arasında değişmektedir.

Euro NCAP Çarpışma Testlerinden Kaç Puan Aldı?

Maalesef, Suzuki Jimny’nin Euro NCAP çarpışma testi incelemesi henüz yapılmadı.

Boyutları

Aracın uzunluğu 3.7 metre, genişliği 1.6 metre, yüksekliği 1.7 metre ve boş ağırlığı yaklaşık 1 ton dur. Bunun yanıdna aracın yakıt tankı 40 litredir.

İKİNCİ EL JİMNY İLANLARI

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here