2018 Model Ford Transit Connect İle Tanışın!

0
3750

Otomobil dünyasında bazı modeller, kendi segmentlerinde, her devre damgasını vurmayı başarmış olmasıyla tanınır. Ford’un ticarisi Transit Connect de böyle bir otomobil. Peki, 2018 Transit Connect nasıl?

 

 

Transit Connect 2018 İçin Güçlendi!

2018 yılının en sevilen ticarisi olmaya aday olan Transit Connect modeli, daha güçlü ve daha konforlu bir stille sunuluyor. 2018 model ticari araçlar içinde epey bir ilgi göreceği tahmin edilen son model Ford Transit Connect, şimdiden merakla bekleniyor. Yeni motor seçeneği, daha ekonomik sürüş avantajı, daha konforlu iç mekan ve daha dijital bir teknoloji ile Transit Connect, onu bekleyenleri sevindirecek. Gelelim detaylara…

 

 

Son model Transit Connect tasarım konusunda biraz daha farklı bir stil çizecek. İlk görüntülerden anlaşıldığı üzere daha keskin hatlar söz konusu. Xenon ışıklandırma ve LED gündüz farları da hemen dikkat çekiyor. 

 

 

Sınıfının İlk Sürücü Asistanı Olan Modeli

Transit Connect’te eklenen teknik detaylar çok keyifli. Özellikle de sürücü asistanı, bu alanda çok önemli bir ihtiyaç olmasına karşın henüz bu segmentte hiç uygulanmamıştı. Ford yetkilileri, 2018 model Transit Connect’e eklenen sürücü asistanı özelliğinin epey ilgi göreceğini düşünüyolar. Transit Connect’in teknik donanımda; akıllı hız limitleme, acil frenleme, yaya algılama va aktif park asistanı var. Otonom sürüş teknolojisin yaptığı yatırımla dikkat çeken yeni Transit Connect, çekici olmayı her açıdan başaracak gibi. 

 

 

Transit Connect Yük Taşıma Kapasitesi

Bu konuda da kullanıcının yüzünü güldürecek olan araçta 500-590 kg yük taşıma kapsitesi var. 

 

 

Sıfır Transit Connect Motoru Hakkında

2018 model Transit Connect motoru da güçlenmiş. 1.5 litre dizel motor 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik şanzımanla sunuluyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here