2018 Sonunda Opel İnsignia Güçlenecek!

0
7144
Yeni Opel İnsignia

Yeni Opel İnsignia nasıl? 2019 model İnsignia’nın motoru nasıl? Makyajlı Opel İnsignia nasıl olacak? Detaylar haberimizde!

Opel’in bir kaç yıldır pazarda tam da istediği gibi konumlandıramadığı modeli İnsignia, 2019 başında epey değişmiş olarak çıkacak karşımıza. Peki makyajlı Opel İnsignia nasıl olacak?

2011’den beri Opel, İnsignia modeli ile lüks sedan segmentinde kendine yer açma çabasında. Ama öyle ki; 2011 model Opel İnsignia ve bir kaç yıl sonrası daha araç yakıt tüketimi sebebiyle özellikle Türk tüketicinin biraz uzak durduğu bir model oldu. Opel İnsignia modelini merak eden, almak isteyen çok oldu ama hem İnsignia fiyatları hem de yakıt tüketimi biraz caydırıcı oldu. Son üç yıldır marka bu durumu epeyce değişirdi ve Opel İnsignia başka bir platforma taşındı. Eksiği ise biraz daha güçlü bir motor aslında. O da 2019 model Opel İnsignia ile gelecek. Detaylar şöyle…

Opel İnsignia geçtiğimiz yıllarda GSi logosuyla sunulmuştu. Bu logo, aracın daha fazla sportif sürüş deneyimi sunduğuna işaret ediyordu. Ancak bundan sonra gerçek anlamda performans isteyen Opel kullanıcıları OPC logosuna ihtiyaç duyacak. İlk olarak Opel Corsa’da gördüğümüz OPC logusu yeni İnsignia modelinde de hem sedan hem de HB karoserde sunulacak. 

OPC logosu 2019 model yılı itibariyle Opel İnsignia modellerinde de yer alacak. Bu durumda motot gücü 300Hp’yi aşacak. Mekanik kilitli diferansiyel, aktif 4X4 sistemi, adaptif süspansiyon gibi özellikler ise şimdiden Opel tutkunlarının dikkatini çekiyor. Markanın yenilenen İnsignia ile hedef pazar payına ulaşacağı da otomotiv dünyasındaki dedikodular arasında. 

Sıfır km Opel İnsignia fiyatları için arabam.com sıfır km ilanlarını Opel ve İnsignia şeklinde süzebilirsiniz. Opel yıl sonu kampanyalarını takip edebilir, tercih ettiğiniz İnsignia versiyonu için fiyatları sürekli takip ederek güncel avantajları yakalayabilirsiniz. 

İkinci el Opel İnsignia almayı planlıyorsanız yine fiyatları süzerek ya da yakıt tipine, şanzıman tipine ve daha pek çok detaya göre filtreleme yaparak aradığınızı daha kolay bir biçimde bulabilirsiniz. Beğendiğiniz 2. el İnsignia için arabam.com’un bi’ görelim özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellikle aracı canlı olarak detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. bi’ görelim özelliğini kullanırken numaranızı gileyebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here