2020 yılının başından beri bir çok marka tarafından araçlar tanıtılmaya başlandı. Hatta 2020 Mart ayından itibaren de içinde bulunduğumuz salgın döneminde bile araçlar tanıtılmaya devam edildi. Her ne kadar fuarlar açılmasa da online olarak yine tanıtıldı. Şimdi ise 2020 bitmeden son çıkan modeller hangileri gelin birlikte onlara göz atalım…

2020 Bitmeden Son Çıkan Modeller

son çıkan modeller brz 2

Atmosferik motor, manuel şanzıman ve 2+2 gövdesiyle otomobil severler arasında sevilen modellerden olan Subaru BRZ yenilendi. İlk nesilde 205 bg ve 205 Nm olan veriler 230 bg ve 250 Nm’ye çıkarılmış.Kabinde ise Subaru’nun en güncel multimedya sistemi yazılımının kullanıldığı 8.0″ boyutlu bir dokunmatik ekran öne çıkıyor. BRZ’de boyutu 7 inçlik sürüş ekranına yer verilmiş. Fakat fiyat konusu hala aklınızda soru işareti olarak kalabilir. Bu sorunun cevabı ileriki zamanlarda açıklanması planlanıyor.

Ferrari Plug-in Hibrit SF90 Spider

son çıkan modeller ferrari

İlk olarak 2011 yılında 458 Spider modelinde kullanılan ve aradan geçen yıllarda sürekli olarak geliştirilen RHT tavan sistemi, geleneksel bir sistemine göre 40 kg daha hafif olmasıyla da farkını ortaya koyuyor. SF90 Spider’ın ayarlanabilir elektrikli arka camı, otomobilin üzeri açık olduğunda, yüksek hızlarda bile mükemmel yolcu konforunu garanti ediyor.

Ferrari SF90 Spider, Ferrari’nin üstü açılır modellerinde bir ilk olarak, içten yanmalı motor ile RAC-e (elektronik viraj alma düzenleyicisi) sisteminin de içinde yer aldığı iki elektrikli motor ve arkada Formula 1 inovasyonu olan MGUK’un (Motor jeneratör ünitesi) entegre çalıştığı plug-in hybrid mimarisine sahip. SF90 Spider’ın V8 silindirli turbo beslemeli motoru 780 HP’lik gücü ile diğer V8 turbo beslemeli motorlardan 60 beygir daha fazla güç üreterek ferrarinini güçlü motoru olma özelliği taşıyor.

İçten yanmalı motor ve elektrik motorları arasındaki sinerji, otomobilin maksimum 1000 beygir üretmesine ve sadece Ferrari yol otomobillerinin değil, aynı zamanda kategorisinin en üst seviyesine yerleşmesini sağlıyor.

son çıkan modeller maybach

S580, elektrikli olarak açılabilir kapılara sahip. Bu kapılar aracın kör nokta kontrol sistemleri ile entegre çalışıyor. Maybach S580, beş dijital ekrana sahip. 12.3 inç boyutlu en büyük ekran ön konsolun ortasında yer alıyor. Arka koltuklarda 11.6 inç büyüklüğünde iki ekran bulunurken bir de arka konsolda tablet şeklinde çıkartılarak kullanılabilen bir dokunmatik ekran bulunuyor. 4.0 litrelik çift turbolu bir V8 motor kullanılan model, EQ Boost isimli yarı hibrit bir teknolojiye de sahip. Ürettiği 503 bg gücü ve 700 Nm torku, 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ile yönlendiriyor. Mercedes tarafından henüz yeni S-Serisi üyeleriyle ilgili bir fiyat açıklaması yapılmadı.

2. El Satılık Araba İlanları

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here