2020 Hyundai i20 Hibrit Desteği İle Geliyor!

0
31818

Hyundai’nin i20 Modeli hibrit seçeneği ile piyasadaki Clio ve Fiesta’yla olan rekabetinde güç kazanacak gibi duruyor.

Yeni i20‘nin tasarımında büyük değişiklikler göze çarpıyor. Yeni tasarımda gövdedeki keskin geçişler dikkat çekerken, geniş ön ızgaraya uyum sağlayan açılı farlar hoş bir görünüm sunuyor.

Hyundai i20

Yeni modelin arka tasarımı ise tamamen değişmiş durumda. Yeni modellerde moda haline gelen fardan fara ulaşan led şerit, farlarla birleşip karizmatik bir tasarım sağlıyor. i20’nin siyah çatısıyla uyumlu, seçilebilen 4 farklı renk seçeneği, aracı daha sportif bir tasarım haline getiriyor. Aracın yeni tasarımı eski modele göre 24 mm daha alçak, 30 mm daha geniş ve 5 mm daha uzun.

Hyundai i20

2020 Hyundai i20’nin resmi iç çekimleri yayınlanmadı fakat verilen bilgilere göre araçta 10,2″ lik çift dijital ekran bulunacak. Sürüş moduna göre değişen grafiklere sahip gösterge panelinin yanında, Bilgi-Eğlence sisteminin kontrol edileceği ikinci bir dokunmatik ekran olacak.

Hibrit desteği alacak 1.0L 118 HP ve 1.2L 83 HP motorların yakıt tüketimini ciddi derecede azaltılacağı belirtiliyor. Vites seçenekleri ise çift kavramalı 7 ileri otomatik ve 6 ileri manuel olacak.

Hyundai i20 Motor

Verimliği ön plana koyan Hyundai , daha hafif koltuklar, çelik yerine plastik yakıt deposuyla aracı yaklaşık %4 daha hafif olarak üretmeyi başardı. Ön taraftaki aerodinamik tasarım ise 2g/km CO2 tasarruf sağlıyor. Tüm bu değişiklikler i20’yi %4’e yakın daha az yakan bir araç haline getiriyor.

Hyundai i20 Izgara

Yeni Hyundai i20 Fiyatının ise gelecek günlerde açıklanması bekleniyor.

Yeni Hyundai i20 Fotoğraf Galerisi

Görseller autoexpress.co.uk adresinden alınmıştır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here