Lexus UX, yarı kompakt bir lüks SUV’dur. 2019’da tanıtılan UX, kompakt boyutları, teknoloji yüklü iç mekanı ve göz alıcı tarzıyla kentsel çekiciliği hedefliyor. Bir SUV’den daha hafif kaldırılmış bir hatchback olan UX, bir benzinli FWD aktarma organı veya hibrit bir AWD kurulumu ile mevcuttur. Şimdi 2020 Lexus UX’in modellerini ayrı ayrı ele alalım ve farklarını inceleyelim.

2020 Lexus UX 200

Giriş seviyesi 2020 Lexus UX 200 modelleri, 18 inç iki tonlu alaşım jantlar, LED farlar ve arka lambalara sahip. Ayrıca ısıtmalı, güç ayarlı yan aynalar üzerinde mevcuttur. İç mekanda deri koltuk döşemeleri, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu bulunuyor. Bu ve diğer tüm modellerde bulunan kolaylık özellikleri arasında, düğmeyle çalıştırma ile anahtarsız giriş, iki bölgeli otomatik klima kontrolü ve kargo alanı tonneau kapağı bulunur.

2020 Lexus UX 200

2020 Lexus UX 200 F Sport

F Sport modeli, UX’in cesur stilini vurguluyor. Yükseltilmiş model, önde entegre sis farları, siyah kafes ızgarası, F Sport rozetleri ve koyu gri 18 inç alaşım jantlarla agresif tampon tasarımları alıyor. Sportif ayarlanmış süspansiyon sistemi, F Sport’un sadece görsel güncellemelerden ibaret olmadığı anlamına gelir. Temaya uygunluk içeride spor ön koltuklar, delikli deri direksiyon simidi ve vites topuzu, direksiyon simidi vites değiştiricileri ve alüminyum pedallar ve ön kapı eşik plakaları ile devam ediyor. Gösterge grubu, daha büyük bir bilgi ekranı ve performans göstergelerinin yanı sıra hoparlör tabanlı egzoz sesi iyileştirmesi ile yeniden tasarlandı.

2020 Lexus UX 200 Luxury

Lüks döşemedeki lüks ayrıntılar arasında bir ay tavanı, akustik olarak lamine edilmiş ön yan camlar, yan aynalar için elektrikli katlama ve otomatik aşağı eğme işlevi ve alüminyum ön kapı eşik plakaları bulunur. Ön koltuklar ısıtmalı, havalandırmalı ve hafıza ayarlarına sahip. İç kaplama parçaları ise özel dokulu kaplamaya sahip. Kullanışlılık yükseltmeleri arasında kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı, yağmur algılayan ön cam silecekleri ve arka tamponun altında bir ayak sallandığında açılabilen elektrikli bir arka bagaj kapağı bulunur. Kablosuz olarak çalışan LED aydınlatmaya sahip havalandırma düğmeleri özellikle harika bir ayrıntıdır.

2020 Lexus UX 250h (Hibrit)

UX’in hibrit versiyonları, ızgaradaki ve kargo kapısındaki mavi Lexus rozetleriyle ayırt edilebilir. UX 250h’de, otomobilin eko odaklı doğasını yansıtmak için egzoz uçları arka tamponun arkasına gizlenmiştir. Dört tekerlekten çekişli hibrit güç aktarım mekanizmasının eklenmesi dışında, tüm özellikler ve içerik UX 200’den alınmıştır.

2020 Lexus UX 250h F Sport (Hibrit)

UX 200 F Sport’ta bulunan sportif tarz ve özellikler, UX 250h F Sport’a taşınır. Dört tekerlekten çekişli hibrit güç aktarım mekanizması modeller arasındaki tek farktır.

2020 Lexus UX 250h Luxury (Hibrit)

Bu model, UX 200 Luxury’de bulunan lüks eklentileri paylaşıyor. Tek değişiklik, dört tekerlekten çekişli hibrit güç aktarım mekanizmasının eklenmesidir.

İkinci El Lexus İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here