2021 Citroen C1 serisi yeni Urban Ride varyantı getiriyor. Citroën, C1 şehir otomobili için trim seviyelerini yeniledi. Urban Ride adlı yeni bir giriş seviyesi varyant ekledi. Bu da yeni otomobilin “kentsel keşifçi” olarak tasarlandığını gösteriyor.

Şirket daha önce bu rozeti C1’in aralık üst sürümüne uyguladı. Bununla birlikte, şimdi, orta seviye olan Shine’ın ve şimdi menzil lideri Airscape Shine’ın bir seviye altında olan eski Sense ve Live trimlerinin yerine kullanılıyor.

Yeni trim gelecek aydan itibaren İngiltere’de satışta. Otomobili Citroën’in çevrimiçi mağazasından sipariş ederseniz avantajlı olursunuz. Bu avantaj beş yıl / 160.000 km garanti ile indirimli fiyat ile satış işlemleri ile gerçekleşir. C1’in ilk teslimatları’nın Mayıs sonundan itibaren yapılması gündemde.

Yeni Urban Ride Varyantında Belirgin Değişiklikler Var

Bakıldığı zaman gövde renginin standart bir renk olması göze çarpıyor. Yeni 2021 Citroen C1 serisi Urban Ride Standart gövde rengi ile ayırt ediliyor. Ayırt edici stil ile bu standartlığı farklı bir boyutlara taşımış. Özellikle koyu renkli pencereler dikkat çekiyor. Buna ek olarak 15in ‘Comet’ tekerlek döşemeleri üzerinde alevlenmiş tekerlek kemeri uzantıları gayet spor durmuş.

Otomobil kırmızı, beyaz, mavi ve siyah olmak üzere dört dış renk daha mevcut. İki tonlu bir görünüm için isteğe bağlı siyah bir çatı sunulmaktadır.

Kabin, Citroën’in “kentsel stil” görünümünü en iyi şekilde detaylar ile gösterdi. Mesela gri renginin hakim olduğu iç kabinde direksiyon simidi ve vites topuzu etrafında görünen deri detayları hoş duruyor. Sonuç olarak birbirini en iyi şekilde tamamlayıcı bir görsel bütünlük elde etmiş. Bu araçta Apple Car Play ve Android Auto kullanmanız ve eğlencenin tadını çıkarmanız için 7” büyüklüğünde dokunmatik bir ekran var.

C1, Shine kisvesinde krom dış kapı aynaları var. Buna ek olarak geri görüş kamerası da mevcut. Airscape Shine, Sunrise Red alternatifleriyle değiştirilebilen siyah orta jant kapakları ekliyor.

Yeni 2021 Citroen C1 serisi için sadece bir güç aktarma organı mevcuttur. Üç silindirli benzinli motor. 71bhp powerplant, beş ileri manuel şanzımanla mevcuttur. WLTP döngüsünde 109g / km CO2 yayar.

Yeni Modelin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

İkinci El Citroen C1 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here