2021 Ford Bronco İçin Yeni Renk Seçeneği!

2021 Ford Bronco bu yılın başlarında piyasaya çıktığında, çok özel sınırlı sayıda üretilen “First Edition” modelleri kısa sürede tükendi. Şimdi haftalar sonra, şanslı 7.000 rezervasyon sahibinin önüne dikkat çekici bir karar sunuldu. “Lightning Blue” renk seçimi. İlk Üretim Bronco sahibi olan kişiler bu ilgi çekici rengi araçlarında kullanma şansı yakaladılar. Sadece bu 7.000 aracın kullanma imkanı olacağı renk seçeneği daha şimdiden büyük olay yarattı.

https://twitter.com/Ford/status/1308867744167854081?s=20

Lightning Blue seçeneği sunuluyor

Ford Twitter’da yayınladıkları ile, Lightning Blue ile sunulan tek Bronco’nun, First Edition olacağını duyurdu. Bu, renk firmanın logosunun rengiyle neredeyse eşleşen daha koyu bir mavi tonu. Lightning Blue dış rengi, First Edition’da bulunan dört diğer renk ile birleşiyor: Area 51, Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, Cactus Grey ve Cyber ​​Orange Metallic Tri-Coat. Sunulan bu renkler diğer Bronco sürümlerinde de mevcut olan renkler. Lİghtning Blue, diğer modellerin yanı sıra F-150 Raptor, Shelby Mustang GT350 ve Ranger’da görülmüştü. Ford tarafından yayınlanan bilgisayarda oluşturulmuş görüntü, Bronco’da rengin nasıl göründüğünü gösteriyor. Bu konfigürasyonda dış tasarım ızgarada, tamponlarda, aynalarda, çamurluk işaret fişeklerinde ve tekerleklerde görülebilen siyah renk ile tamamlanıyor.

2021 Ford Bronco

Ford, Lightning Blue için ekstra ücret talep edip etmeyeceğini veya iki kapılı için 60.800 dolar ve dört kapılı için 64.995 dolar olan First Edition’ın fiyatına dahil edilip edilmeyeceğini açıklamadı. Bununla birlikte şirket, hiçbir ekstra maliyet seçeneği de açıklamadı. Bu durum da renk seçeneğinin ücretsiz olacağını düşündürüyor. Tamamen donatılmış olan First Edition, diğer şeylerin yanı sıra olası her türlü arazi odaklı özellik, birçok çeşit lüks ekipman, ayrıca özel çıkartmalar ve siyah bir hardtop ile birlikte geliyor.

Teslimatlar 2021 Haziran ayında başlayacak

Bronco First Edition teslimatlarının Haziran 2021’de başlaması planlanıyor. Bu sürüm şanslı alıcılara diğer altı trim seviyesinden önce ulaşacak. Ford, aldığı tüm siparişleri yerine getirene kadar yeni envanterler oluşturmaya başlamayacağını belirtti. Bu nedenle henüz bir Bronco rezervasyonu yapmamış sürücüleri teslim almak için 2022’ye kadar beklemeleri gerekebileceği konusunda uyardı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here